Gluten- og sukkerfrie kokostoppe

Turen går til…. +huskeliste

Farvel grå og triste forårs Danmark! Inden længe skal T, A og jeg, på vores første rigtige ferie sammen. I sommers var vi i Spanien, men sammen med hele min familie, så dette er første gang, at vi rejser uden ekstra hjælpende hænder.

 

Turen går til…
…Gran Canaria, hvilket egentlig slet ikke var planen… Vi er normalt hverken til tæt befolkede turistmål eller all inclusive, men T er og bliver lidt en puldre-far (Sorry honey!) 😉 så til en start bliver vi inden for europas trykke rammer.

Til gengæld synes vi at vi har fundet et super fint hotel, med anlagt sandstrand om poolen og lidt eksotisk stemning, sammenlignet med andre family Resorts (Family Resort… hvor Hr og Fru. Danmark lyder det ikke lige…haha).

Nå, men jeg glæder mig simpelthen bare SÅ meget til at komme ned i varmen, og nyde at lave ingenting.

Er alt for sjældent at vi alle 3 har fri samtidig – og måske, mest af alt, ALT for sjældent at vi så tager os tid til at lave noget SAMMEN, når det sker.

Med en stor grund og et gammelt hus, gamle biler, høns, hund og lille A er der bare altid noget der skal fixes, hvilket betyder at de dage hvor vi endelig har fri, så står den på praktiske gøremål.

 

Min drøm var egentlig
Jeg ville egentlig gerne havde været tilbage til smukke Marokko, hvor jeg var med en veninde for ca. 5 år siden, men det må blive en anden gang.
Er sikker på at vi nok skal nå mange flere rejsemål inden for de næste par år, nu hvor A bliver ældre og nemmere og nemmere at have med. Men selvom han bliver nemmere og nemmere, bliver han jo så også dyrere, da vi skal betale fuld pris for ham i flyet, når han er over 2 år. 😉

 

Men et vi skal helt sikkert også tilbage til… 
Da jeg var gravid med Arthur, var vi i Thailand. jeg var kun 11 uger henne da vi tog afsted, så det var stadig en hemmelighed for alle. Vi havde DEN BEDSTE tur og vi skal helt sikkert have en tur igen inden for de næste par år, nu hvor A er ude af maven 😉

Men det kommer nok til at kræve lidt opsparing og lidt prioriteringer i forhold til alt det andet vi gerne vil – med renovering af huset mv. 🙂

 Alt det shit man slæber med. 
Puha, selvom det ikke er nær så slemt som tidligere, så synes jeg virkelig at der er meget man skal have med. Der er også rigtig mange ting som jeg ikke ved om er nødvendige?

A sover normalt lur i sin barnevogn, og selvom den kom hele vejen med til Spanien i sommers, så orker vi det næsten ikke denne gang. Men han nægter at sidde i sin klapvogn… hvilket ellers havde været virkelig praktisk, da de har klapvogne på hotellet.

Derudover er det jo ikke ligefrem sommer herhjemme, så jeg skal først og fremmest have købt nogle sko og sandaler til A, da han på nuværende tidspunkt hun har vinterstøvler. (Shit, hvor jeg håber at han kan passe dem bare lidt længere, end over påsken!)

…Og lidt det samme med badetøj, shorts, t-shirts osv. Det har jeg heldigvis ikke noget i mod at købe lidt for stort, og vi har også lidt på lager i den størrelse han går op i nu. Så der er jeg ikke så bekymret.

Men for at huske det hele, har jeg lavet en lille huskeliste til mig selv, samt X’er ved det jeg skal have købt inden vi skal afsted!

Huskeliste: 

TØJ & SKO:
Sandaler
Sneakers eller sko
1 vind eller termojakke
2 trøjer
3 langærmede bluser
5 T-shirts
3 undertrøjer
3 par shorts
2 par lange bukser
5 par strømper
Kasket (med og uden nakkeslør)
UV tøj korte ærmer og ben
UV tøj lange ærmer og ben
UV t-shirt
UV hat

 

UDSTYR:
Dyne
Eigil kanin (MEGET vigtig!)
Bleer
Babypads
Vådservietter (Virkelig mange!)
Panthenol Salve
D-dråber (måske det er lidt lige meget, når vi skal syd på?)
2 stofbleer
5 savlesmækker
2 badehåndklæder
1 almindelig håndklæde
Standtelt
Solbriller
Evt. barnevogn + solsejl
Ergobaby bæresele og evt vikle
Tandbørste
Tandpasta
Hårbørste
Solcreme
Stift med aftersun, hvis skaden skulle ske
Mandelolie i stedet for almindelig creme
Ipad, legetøj og bøger til flyveturen
Pas + blåt sygesikring

 

SNACKS: 
Smoothies
Havregryn
Havremælk
Rosiner
Fingestænger
Chia Snacks

 

Puha… er der mon andet vi skal have med – altså ud over alt det til os selv? (F***)

/N

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gluten- og sukkerfrie kokostoppe