Adventskalenderen er skudt igang!

Overskudsagtigt og lækkert nytår – med 1000 børn?

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED COFOCO

Ja – okay. Vi bliver ikke tusind børn, men i min ret overkogte hjerne føles de 6 børn vi bliver, ud over de 8 voksne, som en hel vild mængde, og tanken om hvordan små tapas til dronnings nytårstale vil blive fortæret af tumlinger hurtigere end de kan produceres i køkkenet giver mig lidt koldsved.

Sidste år kiggede N og jeg på hinanden og blev ret hurtigt enige om at vores ambitionsniveau til nytår ikke indeholdt madlavning.
Dog synes vi på det tidspunkt ikke at ungerne var store nok til børnemenuer (og vi var ret strikse med sukker til dem) og vi bestilte mad hos Cofoco til os 4 voksne, og lavede så en egentlig ret ambitions menu til de på det tidspunk under 1,5-årige.

Vi fik andre gæster med små børn til nytårstale og snacks, og bare det at skulle lave drengenes mad blev lidt et projekt, og vi ærgede os max over at deres menu ikke var lige så nem som vores fra Cofoco, som ovenikøbet var mega lækker.

Vi gik måske også lidt over gevind med projektet; den stod på  hjemmelavede sukkerfri avocado og bananis, dyre-filet og grønsagsfritter til de små aber, der endte med at foretrække noget kogt grøntsagspasta…

 

Børnemenu nytår 2016….

Børnene ville ikke sove, og hundene var bange for fyrværi, så vi var nogle pænt trætte typer at se på, allerede tidligt på aftenen, og æstetikken i serveringerne gik helt af fløjten som aftenen skred frem:

I år bliver vi flere mennesker og har mindre overskud, så valget faldt nemt på Cofoco til alle. Også børnene!

Nu hvor det er bestilt kan vi koncentrere os om kun at diskutere hvem der skal trille klapvognen hjem, og om man skal have skiftesko med, og det er præcis sådan et nytår vi har brug for.

 

Menuen står på:

Jomfruhummerbisque med syltet selleri

Oksemørbrad med jordskokpuré, svampe, syltede løg og trøffelsauce

Gateau Marcel

Til natmad har cofoco sørget for et luksushotdog kit, som vi håber mændene er ædru nok til at kunne manøvre på grillen (ellers er vi faktisk nogle temmelig grillkyndige mommybloggere):

 

Børnene får en børnevenlig udgave af voksenmenuen:

 

Nytår med Cofoco er altså virkelig genialt når det skal være nemt og samtidigt godt må være lidt selvforkælende. Vi er fans!

Man bestiller nemt på Cofocos hjemmeside her, der er vegetarmenu og du kan både hente selv eller få leveret.

Hvis du absolut ikke vil røre en finger eller undgå supermarkeder i december, kan du også få vin, canapeer og kransekage med i dealen.

Godt nytår!

Kh A

 

2

 • Hej Sofie

  Mærkeligt – det virker fint her, men tusind tak for din besked. Øv hvis flere oplever samme problem. Har lige opdateret det engang i håb om at det også virker. Gør det det? 🙂

  Mvh Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg tror ikke jeres link til Cofoco virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Adventskalenderen er skudt igang!