STOP nu med at have ondt af mit barn...

Greenery Shopping


Pantone_Color_of_the_Year_Greenery_Color_Formulas_Guides_Banner

 

Jeg har vælge været helt besat af farven blå, som jo virkelig har været et massivt hit, både når det gælder mode, makeup og især boligindretning. Men må indrømme at denne årets grønne farve vokser mere og mere på mig…

Teis og jeg er, som du måske allerede ved, ved at lave lidt ændringer i badeværelset og soveværelset, og her kan jeg virkelig mærke min kærlighed til den smukke grønne farve vokse. Jeg er dog lidt mere tilhænger af den mørkere grønne nuance – især i boligindretningen.

 

Jeg har lavet en lille ønskeliste over de finde grønne sager, som jeg netop har købt eller har på min shoppingliste 😉

 

 

 

greenery

Lampe / Urtepotte / Pude / DuftlysBakke / NeglelakSneakers / Sengetøj

 

Her kan du få lidt inspiration til brug af årets farve 2017. Både inden for tøj, mode og skønhed.

Decorating-2017-Greenery-Color-of-the-Yeargreenery-2017Greenery+Pantone+color+of+the+year+2017pahrump-valley-winery-las-vegas-wedding-planner-greenery-pantone-color-of-the-yearpantone_greenery_2017-1024x816pantone-greenery_759_pantone-instagreenery-17COY17-StandardsGridpantone-greeneryMoodboard-Pantone-Fashion-Color-Report-Fall-2016-Riverside-17-4028

Ingen kommentarer til Greenery Shopping

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STOP nu med at have ondt af mit barn...