Min makeup rutine ...trin for trin

Vild med velour!

Hvis du lige som mig, er ret vild med velour-trenden… så vil du elske dette! Velour er nok ikke en af de ting, der er kommet for at blive, så i stedet for at fx at nævne Verner Pantons vanvittigt smukke, men absurd dyre stol, har jeg istedet fundet 10 styks lækert boliginteriør i velour, der ikke koster dig en månedslån.


Sengetæppe
IMG_9092Jeg er vild med denne smukke grønne farve. Den er så lun og vinterlig at jeg får lyst til at hoppe tilbage i seng. Generelt synes jeg at velour trenden gør sig virkelig godt i soveværelset. Det er blødt, lækkert og super hyggeligt. Men vlle nok holde lidt igen med de røde toner så der ikke går bodel i den 😉 Tæppet er fra Ellos, hvor det koster 1799kr.


Pude
IMG_9091Velourpuder har været et hit længe – så hvis du endnu ikke er hoppet med på bølgen, synes jeg denne budgetvenlige udgave fra Ellos er super. Det koster nemlig kun 79kr. Når de så går af mode igen, kan du med god samvittighed give dem videre til Røde Kors eller hvor du nu gør af dine brugte sager. 😉


Sengegavl
IMG_9101Åh hvor jeg ønsker mig en sengegavl! Synes det er SÅ fint – og virkelig praktisk hvis man sover sammen med børn, der har tildens til at banke hovedet ind i væggen;) Denne smukke velour sengegavl er fra Ellos og koster 1.299kr.


Notesbog

IMG_9090

Smuk notesbog i velour fra Danblok. Fås hos fx Bog & Ide til 200kr.

 

PlaidIMG_9099Denne smukke plaid står højt på min liste over ting jeg gerne vil forkæle mig selv med i 2017. Synes den er vanvittigt fin og dekadent på den helt rigtige måde. Den er fra Broste Cph og koster 1.499kr.


Pude

IMG_9097Denne smukke blå pude er også fra Ellos, men til 349kr.


Pung
IMG_9087Pungen er fra Pico, er lavet i silke velour og koster kun 200kr. Perfekt som makeuppung eller til at holde på alle småtingene i pusletasken.

 

LænestolIMG_9098Super fin og prisvenlig lænestol – også fra Ellos. Koster 1.499kr.


Puf
IMG_9089Denne smukke puf er det der er mest pricy – men se også lige hvor smuk den er!!! Den er fra HAY og er lige nu sat ned til 2.850kr på interiorshop.dk 


Gulvtæppe

IMG_9100Dette fine tæppe ville være perfekt til vores gang. Den lang smal og klinisk hvid, så lidt farve og lune ville helt sikkert gøre den godt. Tæppet er lige nu sat ned til 599kr. hos  TradeMax.dk

/Nicoline

Ingen kommentarer til Vild med velour!

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min makeup rutine ...trin for trin