Ebay fund #selvforkælelse

Nyt til badeværelset + tip om rabat

badeværelse

Vitrineskab / Væglampe  / Toiletpapirsholder  / Vase / Stige  / Håndklæder  / Poster  / Grøn marmor

Teis og jeg drømmer om nyt badeværelse – et smukt skandinavisk badeværelse i vinterlige farver. For vi er trænger virkelig til at få lidt mere opmagasinering på vores badeværelse. Som sagt ville vi egentlig ville virkelig gerne lave HELT nyt badeværelse. Altså nye fliser, væk med badekaret osv., men pengene er desværre ikke til det for tiden, så nu står den på en ordentlig makeover i stedet.

Da vi flyttede ind for 3 år siden så vores badeværelse sådan her ud. badeværelseHelt orginalt fra 70’erne i karrygult med brune og orange plastikdetaljer. I starten synes jeg egentlig at de gule fliser, kunne et eller eller andet. Måske jeg bare synes de var lidt sjove og super retro, men efter ca ét år kunne vi simpelthen ikke holde ud at se på det længere. Siden er det derfor blevet malet hvidt, vi har pillet alle de mærkelige dimser ned fra væggene, sat et par hylder op og vi har lagt træfliser på gulvet.

MEN vi har stadig ingen skabe, hvilket bare er super upraktisk. Vi er derfor ved at få tegnet et nyt badeværelsesmøbel til badeværelset, som er i samme stil som vores køkken og bryggers.
Vi har et meget lille badeværelse. Ikke så småt som vi havde I lejlighederne, men småt. Der er desværre ikke plads til mere et underskab på 60 cm mellem toilet og badekar, så vi er lidt ude i at køre en bordplade hen over badekaret. Hmm… er stadig lidt skeptisk ved tanken, selvom det er mit eget påfund, men kan simpelthen ikke se hvordan vi ellers skal få plads til alle vores ting. Især mine hudplejeprodukter og makeup er overalt på de små 3 hylder vi har sat op – ja faktisk også i hele vindueskarmen – hvilket jeg er pænt træt af!

Jeg er virkelig spændt på hvordan det kommer til at se ud når vi engang er færdige, men de her fine badeværelsessager, er helt sikkert på min indkøbsliste, når vi får lidt mere bordplads mv. Husk også at når du fx shopper på Ellos får du hele 40% på en valgfri vare, første gang du handler. Derudover har de lige nu virkelig heftige rabatter, som fx 20% på alle gulvtæpper og belysning.
…Skal nok lave endnu et indlæg når det står færdigt 🙂

/Nicoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay fund #selvforkælelse