Jeg har fået nye bryster - vil du vide hvorfor?

15 shades of pink

15shadesofpinkSweat suit / Colorista hårfarve / LæbestiftNeglelak / Børnestol by KlipKlapRayban solbrillerPuf / Rygsæk / Sneakers / Børnesko / Pink jumper / Rosa bluse med blondeærmer / Stol i velour / Sofa i velour / Puder

 

Farve-trend anno 2017
2017 bliver ikke kun året, hvor alt var Greenery. Også farver som pink og gul kommer til at være dominerende farver i både bolig-, beauty- og modebranchen.

Jeg er ofte lidt bange for de rosa og pink nuancer, da jeg ikke bryder mig om at se for “sød og tuttet” ud, så netop derfor tog jeg udfordringen op og fandt 15 versioner af pink – som jeg faktisk virkelig godt kan lide!

Foråret = pink
Måske du allerede har læst lidt om min overvejelser med vores soveværelse… T er stadig ikke overbevist om at Rosa er det nye, selvom et flertal af jer var til netop den farve… Åh det er svært!

Men nu glæder jeg mig, i hvert fald, til foråret, så man kan få lidt farve på den vintergrå hud og begynde at fylde garderoben med pinke og gule shades. Wow…

/N

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg har fået nye bryster - vil du vide hvorfor?