AIP diæt: Det her må du spise

Snyd dig til sommerben

https://youtu.be/nDpF_7atEGI

Jeg er bleg og har et selvbrunermisbrug.

Derfor var jeg på den da Nicoline og jeg skulle forberede et indlæg der gjorde at vi skulle tage billeder i ikke så meget tøj:) Mine ben var blege, tørre og lodne efter vinter og et par ugers selvbrunerdovenhed, og i videoen får i min guide til at snyde benene sommer- og  fotovenlige.

Første step er en af mine favoritter imod alting. Tørbørstning. Du skal børste kroppen i cirkulære bevægelser mod hjertet, og det giver altså huden et lidt mere levende udseende.

I badet skrubber jeg med en hjemmelavet scrub af salt og olie, men det kan være lige den scrub du foretrækker eller ligger inde med. Når jeg kommer ud  at badet skrubber jeg videre med et stift håndklæde. Væk med grå hud og frem med den lyserøde:)

Efter badet giver jeg først benene en bodylotion og så et tyndt lag olie til at forsegle fugten, hvis jeg har tid til at vente med at påføre selvbruner altså. Hvis du ikke har tid til at vente springer du det step over og hopper direkte til selvbruneren.

The best part: Senere på dagen er det tid til selvbruner og hvis det ikke er nok topper jeg med mit favoritsnydeprodukt, instant tan gel. LOVE IT!  På alle de tørre områder og indgråede hår bruger jeg for tiden Pudderdåsernes “Alt i en salve”- den er virkelig god til at blødgøre tørre lidt fortykkede pletter. Noget jeg ellers har brugt carbamidcremer til – men den her er lige en tand bedre.

Efter den omgang er mine tørre get-awaysticks blevet til brune blødheder – så meget som det nu kan lade sig gøre i hvert fald. Jeg tåler ikke rigtig sol, så denne procedure står på repeat hver anden dag resten af sommeren hvis folk ikke skal spørge hvornår jeg får gipsen af… Det bliver heldigvis hurtigt en vane, og efer ret par gange er håndklædeskrub rigeligt til at holde de døde hudceller på afstand:)

Kh A *har nu nougatben men stadig dej-mave – er en slags menneskelig ubagt croissant*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

AIP diæt: Det her må du spise