Hjælp til tør babyhud

Min nyeste opdagelse…

IMG_0919

Jeg har fundet det perfekte bryn-kit! Seriøst… jeg har efterhånden prøvet en del forskellige og dette er til dato klart min favorit!

Mens jeg var på barsel, kunne jeg ikke overskue at finde et godt brynprodukt. Jeg endte ofte bare med at smide lidt øjenskygge i øjenbrynene, hvis de virkelig trængte 😉 Jeg havde på daværende tidspunkt også okay fyldige bryn fra naturens side, men efter jeg stoppede med at amme, var det ikke kun håret på hoved, der blev tyndere. 😉
Jeg har indtil fornylig være stor fan af Divademes bryn produkter, men synes ikke helt, at jeg har fundet den perfekte farve i deres sortiment. Kan dog klart anbefale dig at prøve deres produkter – de er ret evolutionerende.

Men for mig er dette kit derimod HELT PERFEKT!

IMG_0920Youngbloods komplet øjenbrynskit indeholder pincet, 2 øjenbrynsskygger, 1 fikseringsvoks samt applikator med pensel og børste. Er jo i virkeligheden alt man behøver for at få fine bryn på ingen tid. Og generelt er jeg ret vild med Youngblood. Jeg har seriøst en ting for smuk packaging og det her er jo en af de særligt fine.

Er normalt typen, der sagtens kunne finde på at købe produkter, pga. deres indpakning. Er lidt en designnørd og kommer nok ikke uden om at de visuelt smukke ting tiltrækker mig ekstremt meget, og at jeg sagtens kunne vælge et produkt fra, selvom det var godt, til fordel for et i smukkere emballage.

Men lige i dette tilfældet var det faktisk resultatet på min kollega, der fik mig overbevist… og nå ja så var emballagen selvfølgelig en glædelig bonus. 😉

Applikatoren, i Youngbloods brynkit, er perfekt i størrelsen og dens form gør det virkelig nemt at påføre pænt. Især, hvis man som jeg, har lidt smalle bryn i den yderste del af brynet.

IMG_0928

Jeg blander de to farver i paletten DARK for at få en farve, der passer perfekt til mine bryn.

IMG_0917

Børsten er super til at fordele farven, så du får et mere naturligt og jævnt resultat.
Hvis man ikke behøver ekstra ?tæthed? i brynet, synes jeg at voksen er super effektiv alene. Her kan man jo med fordel style brynet en smule med børsten bagefter. Paletten findes i flere farver.

Her kan I se forskel på mine bryn med og uden Youngblood brow ARTISTE.

IMG_0932

Jeg er fan!

N.

Ingen kommentarer til Min nyeste opdagelse…

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjælp til tør babyhud