At leve med kronisk sygdom!

Tandbørsten, der får ritualet til at lykkedes

Nej et tandbørste indlæg er måske ikke det mest sindsoprivende, du er stødt på i dag… Men, hvis du, som jeg har et barn, der græder, skriger og gør alt for at undgå at få børstet tænder, så læs med her.

Vi har nemlig virkelig haft vores kampe over tandbørstningen!
Vi har ellers meget tidligt i hans liv, ladet ham tygge i små gummitandbørster, almindelige børnetandbørster osv. Har aldrig været et problem at få ham til det, men så snart vi forsøgte at  vi føre tandbørsten flippede han ud. HELT ud!

Vi har virkelig haft nogle mindre sjove scener her hjemme, og lidt for ofte har vi måtte opgive projektet for husfredens skyld. Det gør det jo heller ikke lige frem nemmere dagen efter, hvis man dagen forinden har tvunget tandbørsten, ind i hoved på det stakkels barn 🙁

Introduktion til ny type tandbørste
Jeg var derfor også ret skeptisk, da vi fik muligheden for at teste denne nye og super fine børnetandbørste fra Foreo.
Den hedder ISSA mikro og er en elektronisk silikone tandbørste, til små børn.
Jeg er i forvejen KÆMPE fan af Foreo’s produkter og ville for alt i verden ikke undvære mine egne Foreo ansigtsbørster. For ja jeg har flere 😉
…Startede ud med en Luna Play, men blev så vild med den, at jeg måtte eje den store Luna 2 også!
Den indgår både i min aften og min morgenrutine, og jeg er overbevist om at den er med til at forbedre min ellers ret hormonpåvirkede hud markant.

11335438-1044424950123485Vi er ret imponerede
Heldigvis er Arthur nu også fan af Foreo. Han er dog ikke til første og mest vibrerende niveau, men hvis man trykker to gange bliver vibrationerne knapt så voldsomme. Der går hurtigt lidt leg i det, men jeg tænker at det er en proces og så længe vi i det mindste kan lege det ind, frem for at tinge ham… så er vi godt på vej. Hvis man ikke bruger den konsekvent er man nemlig ret hurtig afsløret… for den søde lille tandbørste har selvfølgelig et lille ansigt som enten smiler eller ser lidt misfornøjet ud hvis man ikke har været helt så grundig, som man kunne ønske sig. 😉

Foreo ISSA Mikro findes i 5 forskellige farver og er 100% vandtæt, så du kan sagtens lade junior drukne den i håndvasken. 😉
Den oplades med et USB stik og 1 times opladning holder i ca 8 måneder, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du glemmer at tage opladeren med på ferie. (Jeg har brugt min Foreo ansigtsbørste flittigt i 6 måneder uden at genoplade den endnu – er ret imponeret!)

ISSA-mikro_clinical-results-blockHvis jeg skal komme med et MEN
Mit eneste men i forbindelse med denne tandbørste, er at jeg har været i tvivl om, hvor vidt, jeg synes, at den var grundig nok.
Jeg har prøvet den lidt på mine egne tænder, og synes ikke at jeg får helt den samme “rene” følelse bagefter, dom jeg gør med en almindelig tandbørste.

Jeg har derfor spurgt Arthurs tandlæge, og hun mener bestemt at den er lige så grundig. Hun så den desværre ikke live, da vi glemte at tage den med, men hun mente at nu blødere nu bedre og hvis man kunne få børn til at bruge elektriske tandbørster var det win-win.

Tandbørsten her er markant bløderende, end end en almindelig tandbørste OG så er den elektronisk. Sådan en fancy tandbørste har hans mor ikke engang… So it’s a keeper 😉

Den er vist ikke at finde, andre steder end på foreo.com lige nu, men inden længe skulle den komme i Matas.

VIND Foreo tandbørstesæt
Lige nu kan du her på bloggen, på vores Facebook og på Instagram, vinde et lækkert tandbørste-sæt med denne Foreo ISSA mikro og en Foreo ISSA til dig selv.

/N

issa_mikro_Mr_M

Ingen kommentarer til Tandbørsten, der får ritualet til at lykkedes

 • Hej Charlotte

  Jeg har desværre ikke erfaringer med det… men jo jeg ville nok også vælge en mini. Den anden vil hun jo kunne bruge max ét år…
  Men har du set at vi har en konkurrence på Facebook og vores Instagram om et tandbørstesæt fra Foreo?

  Mange hilsner
  Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm…har du tilfældigvis viden om hvilken børste man bør købe til en 4-årig? Jeg kan se at ‘Mikro’ hedder 0-4 og ‘Mini’ hedder 5+…? Mon ikke det skal være Mini’en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Tak for tippet – den må på ønskesedlen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej igen,
  Skulle hilse og sige fra tandlægen at den så super fin ud. Hun havde aldrig set dem før, men hun ville da helst sikkert købe til både hende selv og hendes børn – tænker jeg er et godt tegn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise
  Tak for din besked…. Ja det var jo også lidt min bekymring, men lige i Arthurs tilfælde tænker jeg at det er bedre end ingenting. 😉
  Vi skal til tandlægen igen på torsdag og skal nok prøve at huske den 🙂 Så du kan få en update!
  /Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Spændende. Jeg havde tandbørsten til voksne, men droppede den fordi jeg ikke følte at mine tænder blev rene. Hvis i husker den næste gang i er ved tandlægen må du gerne skrive en opfølgning på det.
  Jeg er også kæmpe fan af de andre produkter fra Foreo ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

At leve med kronisk sygdom!