Give Away: Vind uld/silke fra Svanebutikken

Om nye basics & en give away

IMG_1065Jeg føler mig helt åndssvagt heldig!
Jeg har nemlig fundet nogle basics, som bare er helt perfekt til mig, både i kvaliteten, materialet og pasformen.

 

Fan af uld
Jeg fryser altid helt ustyrligt og derfor har jeg længe været fan af uld.
…Ja, det kommer nok ikke som en overraskelse for jer, der har læst med i noget tid, 😉 for jeg er VIRKELIG stor fan af uld faktisk!
Læs selv her og her.

Vi bruger uld til A hele året. Ren uld om om efteråret, vinteren og foråret og uld/silke om sommeren.

Derfor blev jeg simpelthen så overdrevet glad, da jeg fik lov til at teste den nye uld/silke serie fra Joha til kvinder!

Jep… denne gang er det mor her, der bliver forkælet. 😉

IMG_1329Perfect basics
Jeg er virkelig begejstret for alle 3 dele. Især er jeg er blevet helt afhængig af toppen. Den er helt perfekt som undertrøje og jeg skal helt sikkert have købt mig en helt stak til min garderobe, hurtigst muligt.

Den langærmede har jeg brugt under alle mine mange elskede striktrøjer (også i uld selvfølgelig) og det er virkelig komfortabelt!

Kombinationen af silke og uld tempererer din kropstemperatur og kan både virke varmende og kølende.

Bukserne er også super lækre, men de har dog ikke været med på kontoret 😉 Dem har jeg til gengæld iført mig i weekenden, når vi har hygget med film og dyner i sofaen eller under er par jeans, når A synes vi skulle ud og lege trods regn og slud.

Sættet med bukser og langærmet t-shirt har jeg også brugt som nattøj flere gange. Jeg er en frossenpind og Arthur har det med at ligge sig oven på min dynen om natten, så jeg max. kan få lidt dyne på fødderne – så der har jeg været lykkelig for at have dette sæt.

IMG_1331IMG_1316

Farven
Farven er måske ikke den mest prangende ved første øjekast, men det har vist sig at være den helt perfekt farve at have under lyse skjorter og bluser. Det kan overhoved ikke ses at man har noget inden under og det er altså ikke så sexet at flashe sit endda uldne undertøj.

 

Pasformen
Da jeg modtog pakken var jeg ret overrasket over at have fået tilsendt en small – kan ikke huske, hvornår jeg sidst har kunne klemme mig ned i den størrelse, uden at ligne noget der er løgn 😉

Jeg var godt nok varslet at de var store i størrelsen, men synes smal lød lidt vild til mig, der normalt bruger 38 i bikser og 40 i bluser. Men jeg blev klogere – sættet ER virkelig stort i størrelsen og det passer helt perfekt!

Blusen og toppen er tilpas lange så man kan stoppe dem i bukserne, eller så man ikke skeler på midten, hvis man har den uden over bukserne. De går til et par cm. over lommerne på mine mommy-jeans.

 

Kvaliteten 
Det er super lækkert og blødt og kradser på ingen måde. Det er som du kan se på billedet lidt tynd i kvaliteten, men slet ikke så man kan se direkte igennem.
IMG_0965IMG_0964

Som du nok har gættet er jeg ret begejstret 🙂 og derfor synes vi selvfølgelig også at I skal have chancen for at vinde et sæt!

Give Away
….Jeg bliver seriøst overrasket, hvis I ikke bliver lige så begejstrede som jeg er. Derfor udlodder vi et lækkert sæt på vores Facebook side og vores Instagram profil

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Give Away: Vind uld/silke fra Svanebutikken