FOREO Give Away

DIY Fastelavnsris

Fastelavn er mit navn… 
Fastelavns-weekenden står for døren og på søndag, skal A selvfølgelig have et fastelavns-ris… også selvom han ikke får slik!
De fastelavnsris man kan købe i supermarkederne, synes jeg ser virkelig tarvelige ud og jeg har derfor lavet en lille DIY-video-guide til dig, hvor du kan se hvor nemt og hurtigt det er at lave et fastelavnsris selv.

Jeg har pyntet A’s fastelavnsris med silkepapir, legetøj, bøger, smoothie, fignestænger mv. men har du fx pap liggende kan du klippe små katte og hænge på. Har du større børn – eller er du ikke så hys omkring det med sukker, (det er speltmor her) kan du jo sagtens pynte det med slik eller lignede.

 

Alt du skal bruge er:

  • Grene af en art – jeg brugte birkegrene fra haven
  • Bånd – jeg brugte sejlgarn
  • Pynt – fx katte af pap eller fine “vifler” af silkepapir”.
  • Forkælelse – Hvis du som jeg ikke er vild med at give slik, så kan mindre legetøj, bøger, smoothies, fignestænger og lignede sagtens hænges på.
  • Evt. celofán, hvis du vil pakke det ind til sidst.

 

God fornøjelse 🙂

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FOREO Give Away