Opskrift på trylledej

Indretning af børneværelset – 6 uimodståelige sager.

Husbyggeriet er så småt ved at byde på den aller bedste fase: Indretning!

Jeg leder hele tiden efter sager som giver hygge på børneværelset, da vores nybyggede 1. sal godt kan virke  lidt charme-forladt, men sådan er det nok med noget nybygget.

 

*SPONSORERET INDLÆG*

Børneværelse med charme og uden instafiltre

Augusts værelse er en sjov udfordring, for her skal min æstetik passes ind efter hans ønsker, og funktionalitet er også mega vigtigt.

Værelset er ikke stort, og når alt er nyt, er det vigtigt for mig at få nogle sager ind der giver en masse stemning og lidt farve, så det ikke er for “klinisk” og ikke bliver gråt i gråt, som jeg synes jeg bliver bombarderet med på Insta når jeg søger inspiration.

 

6 fund til børneværelset

Disse 6 sager er aller højest på ønskelisten,  og er fundet på Kids World her under den bugnende indretningskategori:

 

1: Opbevaringshus

Hvor fin er den her opbevaringsløsning ikke lige? Den er allerede klikket hjem, og er perfekt til at have de småting i, som ikke skal ende nederst i legetøjskasserne, hvor man skrammer sine hænder mens man graver efter dem (taler som en mor der har raget rundt under brioskinner og møg-skarpe gravko-kanter een gang for meget, efter den Paw Patrol hund som yngelen ikke KAN lege uden dén dag):

 

 

2: Plakatophæng

Det fineste plakatophæng der på kids world fåes i flere træsorter, og gør det NEMT at få hængt op og ikke mindst skiftet ud, når interesserne skifter:

 

3: Virkelig fin cykelplakat.

Jeg synes cykler er mega flotte, sådan nærmest fetish agtigt. Kan ikke styre det, og har en tæt på ubrugt rød racercykel i skuret. Jeg bruger den ikke, men den er ALT for pæn til at skille sig af med.

… Sådan kan man jo også have det med sin mand og med sko. Har jeg hørt 🙂

 

4: Skumgulv af kork

…til under klatregreb eller ribbe.

Det pæneste skumgulv jeg har set. Og jeg har ledt en del…

 

5: Et betonbor.

Forestiller mig at sådan et stående henkastet i hjørnet er en del drenges drøm…

Er også sikker på at dette item i pakken gør, at den bliver rigtig vel modtaget, selvom farverne på de øvrige sager er lige brændte og jordagtige nok til den gennemsnitlige 3-åriges smag.

 

6:  Lege/senge tæppe 

Tæppet glæder jeg mig allerede til at putte med A under på vores siestastol med en god bog, og hvis Hr. -Krudt-I-Røven ikke vil putte, så hapser jeg det til vores soveværelse!

 

 

 

Her du tips til at gøre noget nybygget charmerende? Så skyd løs i kommentar-feltet! GLÆDER mig til at vise resultatet frem!

-A

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opskrift på trylledej