Gluten- og sukker-frie vafler

Jeg er meget begejstret for sukker- og glutenfrie sager …Hvis det altså ikke inkluderer et væld af kunstige sødemidler mv.
Herhjemme, er vi virkelig glade for vafler for tiden. Da Arthur var mindre havde vi en lang bananpandekagefase – som så nu har udviklet sig til vafler. Vafler i alle afskygninger… (med risko for at blive lige så træt af vafler som jeg blev af pandekager!!!)
Nå men anyways – de er GODE (også for vokse) – og super nemme at lave med et barn om benene.
Her får i min opskrift: (her er til 2-3 plader. Gang op efter behov)
LÆS OGSÅ: Opskrift på sundere Nutella
LÆS OGSÅ: Opskrift på hjemmelavede fignestænger
Ingredienser:
1 banan
1 æg
2-3 spsk majsmel eller andre former for mel
2 spsk havregryn eller andre former for gryn (jeg bruger glutenfri)
En smule bagepulver (jeg bruger glutenfri)
Vanille eller kanel (kan undlades)
Sådan gør du:
Mos bananen med en gaffel. Tilsæt gryn, mel og bagepulver (evt vanille/kanel) og rør det ud så du får en jævn masse. Tilsæt æg og rør igen. Ta-da… nemt ikke?
Nu er du klar til at bage vaflerne i dit vaffeljern.
LÆS OGSÅ: Sprøde fritter af sød kartoffel
LÆS OGSÅ: Gluten- og dukker-fri brownie
God fornøjelse og god søndag!
N.
Ingen kommentarer endnu