Kalendergaver med indbygget nærvær og kvalitetstid

Om vores fotodag med Twig & Turtle + Rabat til dig

Vi har længe gerne ville have foreviget vores børn. Derfor blev vi mere end glade da vi fik tilbuddet om et besøg af den skønne familiefotograf Liz fra Twig & Turtle. Liz er oprindeligt fra USA, hvor hun er meget anderkendt for hendes nordiske stil og især smukke familie- og bryllupsbilleder.

Herhjemme har hun blandt andet fotograferet for DR, men har før haft sine billeder i blandt andet New York Times og Sports Illustrated.

 

Vi har fået vores billeder i gave af Twig & Turle og indlægget er derfor en slags reklame!

 

En helt almindelig legedate – med flye på væggen

Vi er som du nok ved 2 mødre bag Mommyblog.dk og vi ses en del privat. Vi mødtes igennem vores mødregruppe og vores drenge har derfor fuldt hinanden siden deres spæde start på livet.

De går nu i børnehave sammen og er hinandens wing men, hvilken er en stor tryghed for de 2 pylrede mødre der synes drengene er blevet alt for hurtigt store og alligevel virker alt for små til nu at være startet i børnehave.

Men drengene elsker det og de savner hinanden i weekenden. Derfor var det til stor glæde da drengene skulle lege sammen forrige søndag formiddag.

Det særlige ved denne søndag var dog, at vi i dagens anledning, havde en flue på væggen med. Nemlig fotografen Liz fra Twig & Turtle.

Liz ankom på Nicolines hjemmeadresse søndag morgen kl 9. Drengene var klar til leg og vi blev hurtigt enige om at gå en tur til vandet.

       

Selvom stranden ligger lige for enden af Nicolines grund kan vejen være lang for et par 3-årige, der bliver distraheret af havens høns, gravmaskiner og lignende.

Vi stressede i starten lidt over at drengene ikke lige “artede sig” og gjorde som forventet, men Liz var ekstremt god til bare at falde ind i deres verden og som du kan se har hun virkelig formået at ramme nogle pletskud.

I bagklogskabens lys er vi begge enormt glade for at drengene var dem selv om ikke hørte efter hvad deres mødre sagde. 😉

Vi forsøgte nemlig at prakke dem “rekvisitter” på, som slet ikke er dem, men som vi synes var æstetisk behagelige. DUMT!

Vi er SÅ glade for resultatet som afspejler vores drenge på allerbedste vis.

Vil du også have besøg af Liz. Vi giver dig 1.500 kr i rabat

 

LÆS OGSÅ: Derfor bør du smide din bæresele ud NU

LÆS OGSÅ: Parfumerer du dit barn uden at vide det? 

 

Arthur og hans gravmaskine

Som det fremgår af stort set alle billederne er Arthur besat af gravmaskiner (og traktorer og maskiner generelt). Han nægtede at slippe den trods utallige forsøg fra mors side. 😉 Og heldigvis for det!

Når jeg om nogle år vil kigge tilbage på de her billeder er jeg sikker på at jeg vil mindes Arthur præcis som han er og ikke et opstillet og æstetisk billeder af ham.

 

August Eventyren

August er en spradebasse. En eventyrlysten dreng som er let af begejstre. Billederne afspejler hans personlighed på bedste vis og den August vi kender skinner igennem på hvert eneste billede.

      

Et ægte venskab

Vi ELSKER den måde Liz har forevigtet drengene sammen. Deres umiddelbarhed og gensidige glæde for hinandens selskab.

Vi (Anne & Nicoline) fik med lynets hast skabt en tæt relation til hinanden i vores barsel, men har aldrig påduttet drengene at skulle være venner bare fordi vi var veninder. Vi indrømmer dog gerne at deres venskab glæder vores moderhjerter mere end vi kan beskrive. <3

                    

 

LÆS OGSÅ: Min søn siger ikke et ord!

LÆS OGSÅ: DIY adventskrans

 

Søskendekærlighed

Nicolines yngste søn og Arthurs lillebror Vilhelm sov det meste af formiddagen, men vi nåede da lige af få lidt billeder af de 2 brødre. <3

 

Anerkendt fotograf fra USA flytter til nordsjælland

Liz er oprindeligt fra USA, hvor hun har en meget anerkendt fotograf, som blandt andet har været journalist fotograf og mode fotograf med stort netværk. Hun har før fotograferet alt fra præsidenter til modeshows og hendes billeder har været udgivet i både New York Times og Sports Illustrated. Hun har altså en del erfaring med sig oversøs og forsøger nu at etablere hendes foto-virksomhed i Danmark.

Hun har nemlig forelsket sig! Ikke kun i en danske mand, men i Danmark og i den nordiske stil. Liz er en ægte romantikker og er netop selv blevet mor til en smuk lille pige. Hendes fokus i Danmark er derfor familie- og bryllupsfotos af den smukkeste slags.

Vil du også have besøg af Liz. Vi giver dig 1.500 kr i rabat

 

LÆS OGSÅ: Det skal lillebror hedde

LÆS OGSÅ: Derfor ville jeg aldrig vælge sutter af naturgummi

 

Rabat til dig og din familie.

Julen står for døren og hvad er mere oplagt end at få ungerne foreviget til bedsteforældre og anden familie?

Vi har derfor lavet en aftale med Twig & Turtle om at vores læsere kan få den mellem fotopakke til samme pris som den lille pakke. I får altså pakke B til samme pris som pakke C.

Det betyder at skal betale 2000kr. i stedet for 3.500 kr. og altså sparer 1.500 kr. på jeres fotografering.

Liz kører primært på Sjælland da hun har en lille datter, men er du heldig kan du måske booke hende en dag hvor hun alligvel er på fyn eller i jylland. Vi kan dog ikke love noget på hendes vegne desværre og vi ved jo alle hvordan det er at være småbørnsfamilie.

Tilbuddet gælder alle jer, der booker en session hos Twig and Turtle inden 1. december.

Se specifikationer for de enkelte pakker her.

Alt I skal gøre for at opnå rabatten er at at sende Liz en mail og med emnet MOMMYBLOG.

Mailadressen er:

info@twigandturtle.com  

Vi håber at I vil få lige så fantastisk en oplevelse som vi havde og glæder os SÅ meget til at se resultatet som vi håber at i vil dele med os på Instagram med hashtagget #mommyblogdk

Tak fordi du læste med <3

/Anne & Nicoline

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kalendergaver med indbygget nærvær og kvalitetstid