Derfor går A ikke i institution

SNACK Patrol (+Rabatkode)

IMG_9618Ja jeg er måske det man ville kalde en speltmor, men jeg er VILD med snacks, derfor vil jeg gerne forkæle dig lidt med en rabatkode til denne lækre box!

SPONSORERET:
Jeg er ikke bleg for at spise et stykke traditionel kage ind imellem, men ofte er vi ude i den lidt mere omstændige og sundere hjemmekagte udgave. Hvilket er super i weekenden eller hvis man har god til, men ikke så godt i hverdagen, når man er på farten og generelt bare har pissetravlt med unger, madlavning og alt for travlt på jobbet.

Det sker lidt for tit for mig at jeg kommer til at gibe noget hurtigt chokolade eller ligende, når blodsukkeret er lavt og jeg er lidt ved at gå i bredderne. Især timerne på kontoret er farlige. Jeg sidder stille det meste af dagen og det er lidt som om at jeg mister min rygrad når jeg sidder der foran skærmen. Min hånd får simpelthen sit helt eget liv og kan uden problemer, servicere min mund med alt hvad der ligger ca en håndsrækning væk… men nu skal det sgu være slut.

Jeg modtager derfor nu en abonnomentskasse med økologiske snacks (bare rolig – den er helt uden binding!) Boxen er fra VerdeSnackbox og eller snacks er økologiske.
Jeg har netop modtaget den første i dag og min plan er at have den som back up på kontoret, så jeg ikke kommer til at snacke alt mulig random.
Jeg har valgt den version med glutenfri snacks, men den findes i 3 varianter, så du kan også vælge vegansk eller en med helt traditionelle snacks.

Man modtager snackboxen 1 gang om måneden, og indholdet variere fra gang til gang så man får prøvet nogle forskellige. Den kan fx indeholde energibarer, nøddemix, slik, chokolade, chips, kål-/grønsags-chips, kiks, kager eller tørret frugt og grønt.

Det er virkelig ikke dyrt og du kan selv vælge om du vil modtage 5, 10 eller 15 snacks pr. gang.
Brug rabatkoden “mommyblog”, så sparer du 25% på din første VerdeSnackbox. Bestil den her. Koden gælder til og med den 5. februar 2017

Der er oven i købet en del snacks som børnene må spise, så der er helt sikkert også nogle af de lækre sager, som jeg har tænkt mig at have i bilen til turen hjem om eftermiddagen eller midt i ulvetimen 😉

Bon appetit!

/N

 

Se vores Unboxing video her:

 

IMG_9611  IMG_9613IMG_9615

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Derfor går A ikke i institution