Hvor meget og hvor længe skal mit barn sove?

Slå-om-om nederdele fra Ebay

En af sommerens helt store trends er slå-om-kjoler og slå-om-nederdele. Jeg er helt vild med denne trend og især slå-om-kjolerne er blevet flittigt brugt her under min graviditet og tænker også at de er super ammevenlige, når den tid kommer. Jeg har dog også bestilt en del slåom-nederdele. De kommer nok første i brug efter fødslen, men jeg glæder mig! 🙂

1) Maxi med flæser 2) Højtaljet Maxi nederdel 3) Pliceret slåom-nederdel 4) Maxi med dashiki-print 5) Storblomstret orange og pink maxi  6) karrygul slåom-nederdel 7) Storblomstret rosa maxi 8) Storblomstret Medi nederdel 9) Slåom-nederdel i Chiffon

Jeg har selv bestilt…

Min sommer står jo som du nok ved på projekt baby. Jeg går derfor pt rundt med en pænt stor babybule, der desværre ikke tager sig så pænt ud i slåom-nederdele. Men derfor skal I jo ikke snydes 😉

Jeg har termin den 4. juli, så inden længe hopper jeg også selv i en af de skønne slåom-nederdele.
Jeg er vild med det eksotiske og sommerlige look og kan næsten ikke vente til at jeg klemme min krop ned i dem igen. 😀

Jeg har derfor bestilt nummer 1 og nummer 4.

Jeg har bestilt dem i den største størrelse man kan få og ifølge beskrivelsen under hvert item skulle det passe meget godt med en str. 38/40.

LÆS OGSÅ: Slå om kjoler fra Ebay 

LÆS OGSÅ: Graviditetstøj, ventetøj… ja tøj til tykke maver

LÆS OGSÅ: Nye Ebay fund til børn 

LÆS OGSÅ: Mine seneste køb på Ebay

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

 

Happy Shopping! 🙂

 

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvor meget og hvor længe skal mit barn sove?