Dag 30: AIP diæt mod mit lave stofskifte & Hashimotos

Nye Ebay fund – til mig selv!

Her kan du se mine seneste Ebay fund. Glæder mig VIRKELIG til at modtage dem. Er ikke så ofte at jeg shopper til mig selv, men på Ebay er det jo mega billigt, så der er økonomisk plads til både lidt til mig og til barnet.

1) T-shirts 2) Kjole 3) Sæt 4) Makeup børster 5) T-shirt 6) Kjole 7) Top 8) Sæt 9) T-shirt

 

Jeg er pjattet med Ebay… faktisk tror jeg at jeg er lidt afhængig. 😉

Der er intet federe, end når pakkerne kommer dryssende i løbet af måneden… især når man, som jeg, bestiller, så ofte så man ikke aner hvad der kommer. 😉

Her kan I se lidt af det jeg har i kikkerten for tiden, samt noget jeg allerede har bestilt.
Har faktisk allerede modtaget penslerne. De ser ud til at være i super kvalitet, men har endnu ikke prøvet dem endnu.

Glæder mig SÅ meget til at modtage resten af mine Ebay fund.

Håber du kan finde inspiration, til dine næste Ebay køb.

 

/N

2

 • Hej Christina
  Tak! Kan allerede nu fortælle at der kommer mange flere fund meget snart 😉
  Jeg har selv fået nr. 1, 2, 4, 5, 6 , 7 og 9 og er godt tilfreds med alle produkterne… jeg viser dem oftest i vores story på Insta når jeg får dem hjem.
  Mht. størrelerne, så bestiller jeg altid den største og de svare oftest til en str 38-40… det gør nr. 1, 2, 6, 7 og 9 i hvert fald… nr. 5 er til herre så der fik jeg bestilt den lidt for stor. Den passer min mand der også normalt er en L/XL (bestilte L) Så har efterfølgende bestilt en M og den passer mig fint…
  Synes helt sikkert at de her fund ligner dem der er på billederne ! Skal til bryllup næste weekend og skal have en af de 2 kjoler på… og den store T-shirt er en af mine favorit items hvis jeg en sjælden gang skal i byen 😉
  Håber at du kunne bruge info … Go dag!
  /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Torp

  Halløj! Det er simpelthen nogle fine ting du har fundet her 😀
  Vil bare lige høre, om du har fået noget af tøjet hjem – og hvad synes du om det? Er det ok i kvaliteten, ligner det billederne og hvordan er størrelserne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dag 30: AIP diæt mod mit lave stofskifte & Hashimotos