Gluten- og sukkerfri æbletærte

Ebay fund: Indian Summer

Okay – indian summer er måske så meget sagt… men det er da i det mindste bedre vejr her i august end det har været i Juli 😉 Derfor har jeg fundet lidt lækkert til jer på Ebay – fx kjoler, playsuits og meget andet lækkert.

1) Jumpsuit 2) Maxi dress 3) T-shirt 4) Kimino/kjole 5) Play suit 6) Bikini 7) Tassel øreringe 8) Off shoulder dress 9) Bomber med broderi 

Jeg har købt nr. 1, 2, 3, 7 og 8. Nummer 7 har jeg allerede modtaget og de er SÅ fine!
Glæder mig HELT VILDT til at se hvordan de andre ting ser ud…

Se vores andre Ebay indlæg her!

Husk at hvis du shopper uden for europa for mere end 80 kr. (eksklusiv fragt) så risikere du at blive “taget i tolden”. Sælgerne på Ebay plejer dog at være virkelig flinke til at mærke din pakke med “gift”, hvis du spørger dem pænt, og så er du ude over problemet med told osv. 😉

God shoppe lyst!

/N

 

2

 • Hej Fie
  Jeg har bestilt den men jeg har endnu ikke modtaget den… Har dog hørt meget godt om den fra andre, så har høje forventninger. Når den kommer viser jeg den i vores story på Insta 🙂 /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej,
  Jeg så lige den fine maxi kjole du har linket til – inden jeg køber den, vil jeg lige spørge om den du har modtaget, er ligesom på billedet og hvordan den er i størrelsen? 🙂
  Bh. Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gluten- og sukkerfri æbletærte