Tanker om barn nummer 2 og den sorg man pålægger sin førstefødte

Vi har været hos en fotograf! Se mine gravidbilleder her…

Er du gravid og overvejer at få taget billeder af maven? Det der med gravid-fotos synes jeg generelt er super corny og har VIRKELIG svært ved at se det visuelt smukke i at være gravid. Jeg har derfor aldrig været i tvivl om at jeg IKKE ville fotograferes, men det blev jeg så alligevel. 😉 Derfor skal I her et lille udpluk af billederne fra vores photoshoot hos Martin Jørgensen.

FOTO CREDIT: MLJ-FOTO

 

Hvordan ente jeg alligevel hos en fotograf

Jeg har i minimum 3 år fulgt med fra sidelinjen hos MLJ-foto og har været voldsomt fascineret af hans arbejde. Jeg har aldrig rigtigt bidt mærke i hans gravid fotografering, men Anne og jeg har fx før talt om at booke ham til at tage nogle gode billeder af hende og jeg til bloggen.

Derfor tog Teis og jeg chancen da muligheden bød sig for et super billedet shoot og bookede en tid hos ham.

Han kører nemlig lige nu en kampagne til kun 995 kr. for en gravid fotografering, hvilket jo er helt sindsygt billigt!

Hans æstetik er vanvittig og jeg er MEGA på røven over, hvor dygtig han er … både rent teknisk, men også til at få én til at føle sig tryk og godt tilpas under fotograferingen. Det er jo ingen hemmelighed at jeg før vi kom slet slet ikke havde tænkt mig at strippe ned til nærmest ingenting …Slet ikke nu med 10 ekstra kg, ujævn hud og en kæmpe mave.
Men på en eller anden måde virkede det som det mest naturlige i verden og jeg synes på ingen måder at det var grænseoverskridende. (Sagde én af de mest blufærdige kvinder i verden!)

… OG selv dem uden ret meget tøj på er jeg helt okay med! Det havde jeg sgu ikke turde håbe på.

Jeg vil dog spare jer for de allermest nøgne billeder – tænker jeg simpelthen ikke at internettet er klar til på nuværende tidspunkt… haha!

Det korte af det lange er nok bare, at HVIS du overvejer at få taget billeder af din gravitet, så vælg fotograf med omhu. Find én, der har samme stil som dig.

Jeg valgte Martin Jørgensen pga. hans baggrund som beauty- og fashion-fotograf. Mit ønske var nemlig at billederne blev så lidt klichéfylde som muligt.
Det bliver de jo lidt alligevel – det ved jeg godt, men de er alligevel laaaangt fra lyseblåt tyl, lange blomstrene boulevarder og flagrenede kjoler i solnedgang. 😉

 

Udover mine billeder fik vi også skudt lidt billeder af Teis og hans guitar. De blev HELT vanvittigt cool. Er næsten helt misundelig på ham. 😉

 

Billederne af Teis til live-musiktildinfest.dk:

 

Derfor ville jeg ikke have taget billeder

Lad mig tale lige ud af posen her. Det der med at forevige sin graviditet er sgu da lidt en kliché! Eller er det bare mig?

Jeg kan sagtens se at nogle gravide kan være smukke, men tænker ikke at det er mavens skyld! Smukke gravide kvinder er, i mine øjne også ekstremt smukke, når de ikke er gravide eller er det bare mig?

Måske netop derfor bliver alle billederne nu lagt i vores private gemmekasse. De er fede og Teis’ og jeg at have, men de kommer aldrig op og hænge.

Bare dét med at dele de mest til dækkede her synes jeg er grænseoverskridende. For det betyder jo at I kan se alle mine ekstra kg, som ikke kun sidder på maven i denne graviditet, men som i høj grad også har sat sig på arme, ben og hofter. Ikke noget jeg synes er specielt æstetisk og rart at dele med nogen, men det er jo nu engang sådan det er. Og lysten til at dele glæden over en vildt fed fotograf-oplevelse overskygger alligevel min blufærdighed.

For – hey… han forstår sgu at tage billederne fra de bedste vinkler og i det bedste lys, så man alt andet lige får de bedst mulige billeder af sig selv som kvapset gravid og det er, for mig, alle pengene værd. 😉

 

 

Til den private gemme-kasse

Nu har I fået lov til at se et lille udpluk af billederne fra dagen… de resterende vil jeg spare jer og resten af the big World Wild Web for. De er sgu lige en tand for nøgne til det her forum og lander derfor, sammen med de billeder I har set her, i vores private gemmekasse.

INGEN af de her billeder vil nogensinde lande på en væg derhjemme eller lignende, men jeg er nu alligevel glad for at jeg overvandt mig selv og fik taget nogle billeder af mig selv gravid. Ikke for nogen andres skyld end min egen, Teis’ og ungernes skyld.

Måske er drengene helt ligeglade eller også vil de en dag gerne se hvordan det så ud den gang de lå i mors mave – hvem ved.

Nu findes de I hvert fald og jeg priser mig lykkelig for at det er vanvittigt dygtige Martin Jørgensen, der har skudt billederne. På den måde kan jeg se tilbage på min graviditet med andet end de billeder jeg ser i spejlet hver morgen! (Thank God… haha!)

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tanker om barn nummer 2 og den sorg man pålægger sin førstefødte