Ebay fund til fastelavn

Dreng eller pige? Vi har været til kønsscanning!

Vi ved nu, om det er en lillebror eller lillesøster vi har I vente!

Vi har været vanvittigt spændte på om det var en dreng eller en pige, og er nu klar til at løfte sløret.

 

For og imod – hvad har jeg ønsket mig?

Jeg har heldigvis ikke rigtigt nogle præferencer for om det blev en dreng eller en pige.

Helt egoistisk synes jeg måske, det kunne være super sjovt at købe små kjoler og sløjfer, gå til dans og opleve en lille mig-klon vokse op. Hun vil med garanti også synes det er hyggeligere at tage på shopping med mor om et par år og hvis jeg tænker laaangt frem har jeg hørt at forholdet, i mange tilfælde, er større til mormor end til farmor… og det bliver man jo ikke med 2 drenge.

På den anden side synes jeg at det vil være SÅ rart med en bror til Arthur.
På den måde kunne vi genbruge alt det vi har gemt fra Arthurs baby tid og jeg tænker at et broderskab er meget stærkt?!
Det er også lidt velkendt det med at have en dreng og selvom de nok ALDRIG vil være ret ens, så føles det meget trygt.

Har selv en lillbror, som jeg elsker til skyerne, så tænker bestemt ikke at et bror/søster forhold er mindre tæt, men der må også være noget særligt ved at være af samme køn.

 

Farven for 2018 er:

Grå…

Ej den er blå! Men vi har primært gråt, brunt og armygrønt tøj, haha 😉

Vi skal nemlig have en lillebror og vi glæder os!  🙂

Kunne godt mærke et lille bid i maven, over aldrig at komme til at opleve mit ene scenarie om en dreng og en pige, som jeg selv er opvokset med.
… Men det er jeg ret overbevist om, at jeg nok også havde følt, hvis tanken om det stærke broderskab var gået i vasken!

Teis har det heldigvis på samme måde og vi ser nu frem til søvnløse nætter, trætte ammebryster og vanvittigt meget kærlighed til denne lille mand. <3

 

/N

 

 

2

 • Hej Therese

  1000 tak! ja lige meget hvad vil der nok altid være et eller andet i én, der ikke kan lade være med at tænke på hvordan det ville havde været. Men håber og tror på at du har helt ret i at de børn der kommer er totalt meant to be 😉 Hvordan kan de nærmest være andet.

  Mange hilsner
  Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hej! Jeg faldt lige over din blog og kan genkende det du skriver 100%. Jeg gik med præcis de samme tanker for 6 mån siden inden kønsscanningen. Nu har vi så storebror på 2.7 og lillesøster på 6 uger. Det føles perfekt og selvfølgelig var det lige hende der skulle komme ud til os. Men alligevel er der en tanke bagerst i hovedet om at jeg også havde elsket at “give” min søn en bror og opleve det bånd.

  I sidste ende er jeg sikker på at vi får lige de søskende og børn som det var meningen vi skulle have <3
  Tillykke med babyboy <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay fund til fastelavn