Ebay fund til manden i dit liv

Sneak Peek: Søstrene Grene lancerer ny børnekollektion

Kalder alle mødre! Det her er måske årets tip… som både vil gavne din pengepung og din æstetiske sans. For hold nu k***, hvor er Søstrene Grenes nye kollektion vild. Søstrene har i denne omgang særligt fokus på vores børn, hvilket vi sjovt nok er ret vilde med. 😉

Som du nok kan regne ud, så koster produkterne ikke det vilde og vi er generelt vildt begejstrede.

Læs med og tag et smugkig på alle de lækre sager, der lander i butikkerne allerede den 8. februar.

Genialt koncept

Tror aldrig vi har snakket, sådan rigtigt om, hvilken faglig baggrund jeg har. Jeg er uddannet designteknolog og branddesigner og min interesse for den konceptuelle verden er enorm. Jeg har det derfor med, helt automatisk, at nørde de forskellige (især danske!) virksomheders profiler og gentænke deres koncept og brand.

Et dansk brand som jeg er særligt begejstret for, er helt sikkert Søstrene Grene.

Den klassiske, formelle tone, men meget familiære tone, den visuelle stil og deres enormt stærke profil,  er virkelig beundringsværdig. De formår virkelig at skabe en historie omkring deres brand, der drager selv den mest uimodtagelige forbruger, ind i deres eventyrverden.

I forbindelse med Søstrene Grenes julekollektion fortalte jeg lidt om, hvor overrasket jeg var over, at de igen og igen formåede, at levere SÅ smukke kollektioner, hvor folk ligefrem ligger i kø om natten, for at få fingrene i deres produkter. Er sgu da for sindsygt!

Og ja jeg er sgu virkelig oprigtigt overrasket at de ny gør det IGEN med denne vanvittigt søde, men super smukke kollektion til de små.

 

LÆS OGSÅ: Vi skal have en baby! 

LÆS OGSÅ: Dreng eller pige? Vi har været til kønsscanning

Et univers for mors øjne og barnets sind!

Det er vist efterhånden ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med denne her kollektion. Det er vi begge! Men jeg er jo så heldig, at skulle være mor igen til sommer, hvilket giver mig en ekstra god grund, til at shoppe nye lækre børnesager. 😉

Måske du er lige så begejstret?

Vores stil her hjemme er et mix af det klassiske nordiske og vintage/retro.
Jeg er vild med alt fra gamle smukke plakater og vitrineskabe med krystalglas til metrofliser og industrilamper. Lige den stil synes jeg, at “de to søstre” rammer helt perfekt. Synes virkelig at de netop formår, at ramme lidt ned i et hver moderhjerte med de smukke illustrationer og virkelig gennemtænkte farvevalg samtidig med at de omfavner børnenes fantasi.

Well done Søstrene Grene – Well done! 😉

LÆS OGSÅ: 2018 byder på 2 store projekter – kan du gætte hvilke?

LÆS OGSÅ: Derfor ville jeg aldrig vælge sutter af naturgummi

LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer og mælkebomben – til ammende 

LÆS OGSÅ: Derfor bør du smide din bæresele ud NU

LÆS OGSÅ: Parfumerer du dit barn uden at vide det?

 

Mine favoritter

Der er VIRKELIG meget fra denne kollektion, som jeg skal på jagt efter! Faktisk er der ikke en eneste af tingene, som ikke ville være mere end velkomne hjemme hos os – og det er altså virkelig sjældent, at det sker!

… Men HVIS jeg nu skal vælge nogle ting ud som favoritter, så er jeg VIRKELIG vild med de her ting.

Se lige opbevaringskassen på hjul, de søde milestone cards, servicen med bjørnen eller kasserne til småting på børneværelse… ! <3

Gave fra Søstrene Grene

Vi har været så heldige at få tilsendt en kasse med lækre sager fra kollektionen, som er i butikkerne den 8. februar. Se dem live her…

Se meget mere på vores Facebook og Instagram.

Se Søstrene Grenes nye katalog her. 

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay fund til manden i dit liv