6 basis-favoritter til arbejde

Ebay fund til manden i dit liv

Hvis der er noget jeg synes, der er svært, så er det gaver til mænd! Om det er til min kæreste, far, bror, svigerfar eller hvem der har fortjent en gave … Det er jo nærmest umuligt at overraske dem.

Som du nok har opdaget shopper vi en del på Ebay… især til os selv eller til ungerne!
Derfor har vi taget udfordringen op og forsøgt at finde 9 gode bud på forkælelse til manden, der har alt.

1) Bokseshorts 2) Marshall høretelefonen 3) Star Wars USB 4) Nøglering 5) Computer Sleeve 6) Solbriller 7) Marshall Earbuds 8) Trænings T-shirts med superhelte 9) Pung

Har du et bedre bud vil vi SÅÅÅÅ gerne høre fra dig! 😉

 

Hvorfor er det så mega svært at købe gaver til mænd?

Det sker ret ofte at jeg får lyst til at forkæle min mand eller min nære familie. Det er altid super nemt at finde noget til min mor, svigermor, mormor eller en veninde.

MEN når det kommer til dem af hankøn står jeg helt af! De ønsker sig jo for det første aldrig noget… eller jo, hvis de en sjælden gang gør så er det mega kedeligt og slet ikke noget jeg gider at forære nogen.

Derfor er min nye taktik at forsøge at overraske dem med noget de ikke vidste de havde brug for. 😉 Det er totalt på forsøgt basis men man har jo lov til at håbe at det virker.

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

 

Happy Shopping! 🙂

 

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

6 basis-favoritter til arbejde