3 budgetvenlige og fabelagtige velourkjoler til julefrokosten

9 støvler + 1 favorit jeg netop har klikket hjem

Det er igen blevet vejr til at hoppe i støvler! Min hverdags-favorit er klart et par klassiske Chelsea boots. Jeg har derfor været på jagt efter et nyt par som jeg nu endelig har klikket hjem.
I min søgen har jeg selvfølgelig (læs: den ubeslutsomme type) været mega meget i tvivl om, hvilket par jeg skulle vælge. Derfor har jeg samlet 9 af mine favoritter + selvfølgelig dem jeg så valgte at bestille i sidste ende.

1) A Pair 2) Angulus 3) Bianco 4) Angulus 5) Angulus 6) A Pair 7) Tiger of Sweden 8) Dr. Martens 9) Tommy Hilfiger  

 

Dette indlæg indholder reklame for Footway.dk

… men vinderen blev dette par fra Dr. Martens  

Er de ikke fine? Se hele deres udvalg fra Dr. Martens

 

Ny favorit webshop

Jeg bestilte dem på Footway.dk – en side jeg ellers ikke kendte til, men som jeg virkelig er blevet positivt overrakset over.

De forhandler utroligt mange fede mærker – til både voksne og børn, deres søgefunktioner er helt vildt smarte og gør det nemt og hurtigt at finde det du leder efter… Der er endda virkelig nøjagtige mål på fx børne sko og støvler, hvilket er et must når jeg shopper til A.

Sidste år købte jeg et par fra Angulus. Dem har jeg levet i, lige siden og derfor har jeg virkelig været tæt på at købe endnu et par fra Angulus. Men med god vejledning fra verdens bedste kollager endte jeg med et par Dr. Martens, som forhåbentlig ikke er lige så stive i det som de snørestøvler jeg allerede ejer.

Regner med at de lander en af de nærmeste dage, så kig med i vores Insta Story, hvor jeg selvfølgelig viser vidunderne frem. 😉

 

/N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3 budgetvenlige og fabelagtige velourkjoler til julefrokosten