DØR over Søstrene Grenes nye julekollektion!

3 budgetvenlige og fabelagtige velourkjoler til julefrokosten

I år har jeg vundet både at have en konforence med middag/fest og en julefrokost i samme uge. Og helt ærligt, så har jeg ikke shoppet kjoler siden jeg fik nye bryster så de fleste af mine “julefrokostkjoler” fremstår nu ualmindeligt slutty. Jeg har altid gået efter ret korte kjoler, og det har tidligere ikke gjort så meget, fordi jeg ikke har sportet en kavalergang sammen med, men nu giver alt mit tøj faktisk udsyn til babser på en meget indiskret måde. Og nu tænker du måske at det ikke kan være så slemt og måske det bare er en undskyldning for at shoppe nye kjoler, og derfor glædes jeg over billeddokumentation. De her billeder illustrerer nemlig fint hvor forskellig en kjole er med og uden lige omkring en liters silikone:)

Jeg var pænt ked af mit kjolevalg på billede to, som er til sidste julefrokost med arbejdet. Jeg fortrød faktisk valget  hele aftenen mens jeg hev op i overdelen for at undgå at flashe brystvorter til kollegaer og chefer, og at ramme dansegulvet var fuldstandig udelukket. På billede et kunne jeg danske hele natten ( og gjorde det) uden at se specielt slutty ud og uden nogle utilsigtede hændelser. Hjemmefra virkede billede to som en god idé, måske fordi jeg fik mig et glas vin mens jeg klædte om…

    

Jeg elsker de babser, men jeg går ikke igennem en julefrokost mere uden dans, så det er på tide at finde en kjole der dækker det hele så meget som nødvendigt, men stadig gør at der er nogle at danse med;) Og så er jeg besat af at den skal være i velour…

Jeg har fundet disse som tilmed ikke slår bunden ud af budgettet, men skynd dig! Nogle af dem er på udsalg og ryger sikkert hurtigt:

1: H&M 349     2: ASOS 694 (Fås også i lyngfarvet her)    3: Zara 299

Men hvad skal jeg vælge? Er vild med nummer et, men er lidt bekymret for at der kommer mindst 20 i samme kjole fordi den er økonomisk, rød og fra H&M – en sikker julefrokostklassiker. Toeren er derfor nok favorit, men hvad med sko? Kan sådan sølvagtige (tænk oxideret sølv lamé) gå?

Kh A *I dyb tøjkrise*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DØR over Søstrene Grenes nye julekollektion!