5 ting du bør undgå at spise, hvis du har lavt stofskifte

Mere vand end ild

(Sponsoreret indhold)

Sidste år var vi med hele mødregruppen, inklusive børn og mænd til vores lille bys lokale Sankt Hans arrangement med bål, picnic und alles. Det var top hyggeligt, men børnene var også mindre mobile og mere barnvognsvenlige i størrelserne. Da snakken derfor faldt på Sankt Hans i år, kom der kun ord som “stille og roligt”, “nemt”, “bare derhjemme ik’?” ud af både Nicolines og min mund, nærmest synkront.

Fantasi vs. realitet

Vi forestillede os noget nemt grill (faktisk forestillede jeg mig at se de flotte fyre der har giftet sig med os stå ved grillen mens vi legede med børnene i nyklippet græs og hvide sommerkjoler, med hundene hoppende omkring ik’?)Men vejret havde andre planer, og vi fik heldigvis hurtigt tilpasset vores dertil , og smed bøfferne på en grillpande, og resten i ovnen.  Det der med at tumle i græsset blev ændret til børn der legede med deres fædre, mens damerne var i køkkenet sammen med en hund der var lidt træt af invasionen, men ret glad for at vi spildte så meget sovs. Skide hyggeligt var det faktisk!

Planen om drenge der gik i vandkanten på bare tæer på vej ned til bålet, mens vi kom halsende efter dem med en kølig sommerdrink blev også ændret i sidste øjeblik, og drengene kom i deres matchende regntøj (stakkels bloggerbørn må finde sig i en del) og det blev til en aften fyldt med en del mere vand end ild, men faktisk virkede ungerne mere end tilfredse med løsningen.

A & A er heldige at være sponsorede af Reima, så selvom den både stod på besøg hos hønsene, øsende regnvejr, vanding af blomster og hinanden, og også en del plasken i badebassinet i regnen, så fik vi tørre (og trætte) børn ind igen. Hvis du ikke har prøvet Reimas regntøj, så køb det næste gang – det er seriøst bare GODT!

Fædrene meldte sig frivilligt til putning

Efter mad og barneleg i regn var det så faktisk dér at Sankt Hans adskilte sig mest fra tiden uden børn. En god aften ville måske tidligere omfatte noget med at danse fuld rundt i nærheden af et bål. Nicoline og jeg brugte i stedet vores højt skattede tid uden mænd og børn på at drømme om smukke brudekjoler (da der ikke er nye mænd på menuen overvejer vi en udklædningsfest med bryllupstema for at få lov at shoppebrudekjoler igen…) og til bare at hyggesludre på sofaen.  Vi er blevt rimelig gamle åbenbart.

Jeg kom i løbet af aftenen i tanke om at der i fremtiden vil være 4 år hvor jeg er i 40’erne og Nicoline er i 30’erne, og det var det eneste negative ved dén aften, men min skræk for runde fødselsdage kan få sit helt eget indlæg en anden dag.

-A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 ting du bør undgå at spise, hvis du har lavt stofskifte