Dag 7: AIP diæt mod mit lave stofskifte og Hashimotos

Mommyblogger bag kulissen. Så pinligt er det.

Vi er faktisk ikke specielt stolte af mommyblogger stemplet! Mommybloggere er blevet lidt et skældsord og noget man bør skamme sig lidt over. Vi kan begge komme med flere eksempler på at folk har joket i vores selskab om mommybloggere.

Haha… Ej er du sådan en speltmor type – så mangler du jo bare en mommyblog!

Før vi startede mommyblog.dk havde vi selv brugt”mommyblogger” som et skældsord. Det kunne være om alt fra hysteriske know-it-all typer, til folk der gjorde virkelig mærkelige ting ved dem selv eller deres børn, fordi nogen på internettet havde skrevet, at det var den nye fancy måde at undgå “farlig kemi”.

Let’s face it! Langt de fleste mommybloggere er sgu lidt irriterende.

Især hvis man ikke har børn virker mommyblogs jo helt vanvittige. Før vi fik børn har vi begge grint af de mange mommyblog-indlæg der er i cyberspace.

Når man selv har sådan nogle fordomme er det altså virkelig svært at indrømme, at man selv er blevet sådan en type og omfavne sin nye identitet.

Vi er måske ikke de typiske mommybloggere, men vi er trods alt MOMMYBLOG.dk og som navnet antyder mødre og bloggere.
Forleden kom vi til at tale om at der er masser af situationer, hvor vi enten må indrømme at vi er mommybloggere med skam i stemmen, eller simpelthen sidder og lader som om vi ikke er det, og Anne har, for ikke at ødelægge stemningen, været med til at rulle øjne af mommybloggere til et møde.
Tal lige om at være en hykler!

…Skammer mig stadig over ikke at stå ved min “anden identitet”.

Vi arbejder begge i beautybranchen (men ganske meget i “hver sin ende”) og dér ser man altså også det ambivalente forhold til bloggere i stor stil. “Alle” synes bloggere er fantastiske og indflydelsesrige  – når deres produkt har fået god omtale på en blog, – men hvis nogen siger noget de er uenige i, så er det at ord som “hjemmegående husmor, der tror hun véd noget fordi hun har internet” kommer på bordet.

Med job i branchen OG titlen som mommyblogger kommer også et vist fokus på hvad man smører på sit barn, for det må være et godt valg ikke?  – man skal derfor rette ryggen lidt ekstra for i offentlighed blandt hele familien, at vurdere at det trods alt er bedre at ungen får genpåført solcreme end at blive forbrændt, og vælge at tage sin egen (aerosol+parfumerede+absolut uden et eneste miljømærke) solcreme frem af tasken og spraye på sønnens ører… JEP, det skete igår.

At vi er to bloggere gør også at der er nogle, der tror at vi har én holdning på bloggen og en anden ude i virkeligheden. For eksempel når August spiser noget med sukker i, og folk husker at Arthur ikke får sukker.

Vi øver os på at være stolte over at være mommybloggere! Øvelse gør jo mester 😉

Vi deler ikke kun når vi laver figenstænger og nutella eller undgår sukker/parfume/færdigretter/whatever, men også når vi føler os som skodmødre der tager på ferie uden børn, eller bekymrer os om manglende sprog.

Vi er faktisk rigtig stolte over at levere gratis læsestof og tips om ting, der gør vores hverdag nemmere/lækrere/sjovere/sikrere til dem, der gider læse det, og til dem der ikke gør så håber vi at genere dem mindst muligt.

Kh A & N *Proud mommybloggers anno 2017* ???

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dag 7: AIP diæt mod mit lave stofskifte og Hashimotos