Nyt til badeværelset + tip om rabat

Årets bedste køb – vol. 1

Jeg er ikke vild med tilbageblik, man kommer så let til at fokusere på det man ikke nåede, det man gerne havde villet og deslige, men når det gælder shopping; så er det alligevel ganske ufarligt, og da alle tingene kan købes endnu, så kan det måske være en brugbar liste. De køb man kan huske når året er gået, må alligevel være noget særligt. Ikke fordi jeg køber specielt meget.. *Host host*

De her køb ville jeg gøre igen:

Basistop i Microfiber fra Saint tropez

top saint tropez

Da jeg i sidste øjeblik skulle købe en kjole til et arrangement i jobsammenhæng (havde ti minutter inden August skulle hentes, og kun butikkerne i en provinsby at vælge imellem), fandt jeg, ud over en ganske udemærket blondekjole i stræk som jeg derfor ikke behøvede at prøve, disse toppe fra Saint Tropez der lå ved kassen og så stretchy ud. I sensommeren fik jeg opgraderet babserne lidt efter at amningen af August havde aflivet dem (ikke at de var noget at råbe hurra for før), så ligepludselig sad det lager af fine silketoppe med blonder jeg havde fået opbygget ikke helt som før…. Tilbage til den strechy top, for det er altså blevet en basisfavorit hos mig. Den er fuld af strech, kan sættes ikke-nedringet eller nedringet, bruges med og uden bh, er tilpas lang, og holder farven vask efter vask. Jeg behøver ikke sige at jeg har købt et lille lager af de sorte, og også flere i andre farver. Man kan se detaljerne meget bedre på den lyserøde, så den fik i lige billede af i stedet for den sorte favorit.

Blondetop i uld fra Saint Tropez

St.-Tropez-Wool-Singlet-w-Lace-Indigo-M.-(P1605)

Nu nævnte jeg også at jeg var glad for silketoppe med blonder indtil babserne blev større, og alle mine dyrt indkøbte toppe fik mig til at ligne et telt..  Jeg har derfor ledt intensivt efter blondetoppe i lækkert og ikke for syntetisk strech materiale, og endnu en gang kom Saint Tropez til undsætning. Man skulle tro jeg er sponsoreret, det er jeg ikke, men I siger bare til Saint Tropez ;-

Den her  ovenfor er i uld, sidder til uden at være helt afslørende stram og er strechy. Den er rimelig nedringet dog. Jeg har købt den i sort, blå (den på billedet) og lyserød, jeg synes den lysegrå fik selv den tynde model til at se lidt tyk ud, men de andre er PERFEKTE!

Louboutin Simple 100 Nude

simple100

 

Jeg går aktid i høje hæle på job, og synes derfor at jeg godt kan forsvare at købe god kvalitet. At jeg bruger str. 40.5 og har lidt uformelige fødder hjælper ikke på komforten fra høje hæle, men én skoproducent rammer plet hver gang. Det er desværre også én der ved hvad det skal koste; Louboutin. De nude heels her blev jeg gift i, jeg sled dem derefter op (det tog 4 år) , og i år fik jeg endelig fundet en butik der havde dem i min størrelse. Det var i Las Vegas, hvor J heldigvis skule til måneden efter. De kunne ikke lægge dem tilside eller lade mig købe dem til senere afhentning, så jeg skrev med den søde dame fra butikken hver uge og checkede at “mine” sko stadig var der, indtil Jonas, nærmest direkte fra lufthavnen, kunne få lov at købe  dem, til en pris højere end de ville have kostet i DK hvis de ellers havde haft dem. Men pyt, de er vidunderlige!!!

Louboutin RonRon Suede 100

ronronsuede

Havde længe ledt efter et par sorte ruskinds Louboutins, men heller ikke her var butikken i DK så behjælpelig. Heldigvis fandt jeg de her banditter “brugt” men i ubrugt stand, og de har reddet mange skokriser siden. Bilder mig selv (og J) ind at med sko der holder så godt, så er “price per wear” ikke meget højere end ved sko til mere normale priser 🙂

Aqua Mariner Vapor iSup

Vapor-15

Det her troede jeg måske inderst inde ville komme til “Samlingen af Annes sportsudstyr der ikke bruges” ude i skuret.. (Der står for eksempel en virkelig flot racercykel der har kørt max. 100 km) Men- det var nemmere at lære stand up padling end jeg havde frygtet, og selv om sommeren ikke faldt i weekenderne i år, og jeg kun kunne komme ud når A og far ikke havde andre planer, så fik jeg faktisk brugt den en del, og GLÆDER mig til det er vejr til at få boardet ud på fjorden igen. Jeg har købt ét der er oppusteligt, og ikke fylder mere end en rygsæk når der ikke er luft i. Så kan jeg også tage det med på bådferie eller sejlture, og tror jeg så får det brugt en del mere, og kvaliteten er stadig i top selvom det er oppusteligt.

MAC Paint pots

bare studygroundworkbs

De her er klassikere, og jeg ved ikke hvordan jeg har brugt øjenskygge før jeg fik dem  – de behøver vist ikke en længere introduktion.  MAC Paintpots i Groundwork og Bare study er fabelagtige og jeg behøver faktisk ikke andre øjenskygger eller “shimmery stuff”, når jeg bare har de her to.

 

Baby Jogger City Mini

baby jogger

Til August har de bedste køb været meget praktiske. Vi skulle have hjulene af vores Emmaljunga klapvogn hver gang vi skulle have den med, og selvom det egentlig ikke var specielt besværligt, så var det alligevel en lille smule irriterende hver gang. Har googlet og googlet, og så at Baby Jogger city mini fik gode anbefalinger, og selvom August ikke ligefrem er mini, så sidder han super fint i den, den er top nem at klappe sammen og at køre med. Eneste minus er at fodstøttten ikke kan hæves når han sover i den, men dét kan den vist i nogle af de andre modeller.

Wheat termoflyverdragt

wheat grå

Det var egentlig lidt et panikkøb. Det var blevet koldt, og A havde ikke nogen dragt at sove i udenfor i vuggestuen. Jeg kunne ikke finde en ulddragt som jeg gerne ville, men fandt denne wheat termoflyverdragt, og tænkte at den måtte lige gå indtil jeg fandt en ulddragt. MEN  – den er top blød så A kan faktisk fint sove ude I den, og inden det blev top koldt var den PERFEKT til at have på til og fra vuggestue. Den er nemlig nemmere at tage på end end alm. tyk flyderdragt, og han kan spændes godt fast i autostolen fordi den ikke er tykkere. Den er også super til en tur på legepladsen eller i haven om efteråret, og vi har bare været virkelig glade for den, og køber helt sikkert een til i næste størrelse.

 

Der blev gjort rigtig mange gode køb sidste år, faktisk alt for mange til ét indlæg, så vil spare Jer for flere, og vende tilbage med resten i endnu et indlæg- det er nemlig mindst lige så rart som at shoppe tingene, at huske på hvor glad man er for sine køb;)

Kh A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt til badeværelset + tip om rabat