9 støvler + 1 favorit jeg netop har klikket hjem

Skoshopping skræmmer mig

SPONSORERET BLOGPOST I SAMARBEJDE MED FOOTWAY

Overskriften er halvt løgn. Det er faktisk kun når det er til A at jeg synes det er problematisk. Jeg har det rigtig rigtig nemt med at købe sko til mig selv. Jeg er helt villig til at gå på kompromis med al komfort,og rende rundt i en sko der er et halvt til et helt nummer for store eller små, hvis den rette sko ikke lige er der i størrelsen. Jeg trækker bare tæerne ind og glæder mig over at mine fødder var grimme i forvejen…

Til August er det dog en helt anden sag, og jeg må indrømme at skokøb til ham foregår med en vis frygt for at ødelægge hans lækre tykke børnefusser, og fordi jeg er så mega bekymret for om  de klemmer, ender det tit med at jeg får købt dem en tand  (tænk visdomstand) for store.

Nærig mor

Jeg køber faktisk størstedelen af A’s tøj og overtøj brugt (tak til reshopper), men sko køber jeg kun ubrugte. Mit problem med altid at ende med for store sko er derfor en dyr og kedelig vane. Enten må jeg sælge igen, eller mit barn må rende rundt med for store sko. Jeg føler derfor dagligt, at de i vuggestuen må tro at det er fordi vi er mega nærige,  at den stakkels dreng skal kunne vokse vildt meget i skoen.

Fodmåling

Det var altså på tide at komme af med frygten og få købt nogle sko der passer. Det er ikke fordi jeg ikke har målt hans fod før skokøb før. Det har jeg skam.  Lægger bare mentalt lige et par ekstra mm på aflæsningen af målebåndet, inden jeg så køber størrelsen med max anbefalet voksetillæg. Og hvis de nu kun har den største af de to størrelser jeg tænker han skal bruge, så napper jeg ALTID den største.  Hos footway.dk kan man heldigvis sørge for kun at få vist de sko der er i den størrelse man skal bruge. Så er det også slut med at forelske sig for at finde ud af at størrelsen ikke er der.

Udfordingen:

Jeg besluttede mig inden dette mit seneste skoindkøb at det denne gang skulle være sko der passede når vi skulle bruge dem.

Derfor startede jeg med at købe de hjemmesko han skal bruge med det samme, præcis efter mål og størrelsesangivelser, og voila – verdens sødeste hjemmesko fra Axelda der sidder perfekt var klikket hjem:

Tidligere har vi haft problemer med at hjemmesko uden velcro og med tykt foer har det med ikke at kunne blive siddende på foden under leg og tumlen, men disse bliver på, og August kan tilmed nemt selv få dem af og på. (Og så er de også lækre at have fusserne i uden sokker, hvilket dem i tynd læder med velcro bestemt ikke virker til at være)

De fåes her: https://www.footway.dk/sko/born/axelda

Fremtidskøb – det sværeste

Til vinter skal vi på skiferie, og August skal hygge og kælke med mormor mens vi andre står på ski. Der skal altså nogle serøst vandtætte og varme sko til, og dem fandt jeg i disse Sorel-banditter:

Det var virkelig fristende at vælge en endnu større størrelse fordi der jo er et par måneder endnu, men jeg holdt mig til mål og så selvfølgelig  voksetillæg, og det bliver bare super fint, også sidst på vinteren tror jeg! Jeg er ved at gå til over hvor nuttede de er, og selvom jeg normalt ikke er fan af velcolukning (fra et æstetisk synspunkt)så er det vildt sødt lavet på disse, og nemt at åbne og lykek selv for små børnefingre i varme luffer.

Sorel-udvalget er kæmpe lige her: https://www.footway.dk/sko/born/sorel

Nærmest kæk

Min selvtillid udi ikke at få købt for stort nåede nu uanede højder, og jeg turde til sidst at købe et par forårssko der kun er et nummer større end “lige nu”. Det turde jeg især fordi de her Addidas sko har de mega smarte adiFIT såler. De tages nemt ud, og så illustrerer de helt klart hvor barnets fødder skal gå til på sålen. Tænker at det må være fordi andre forældre er ligeså hjælpeløse som mig udi skovalg og jeg er trøstet lidt.

Er vild med dem, og der er et mega udvalg her: https://www.footway.dk/sko/born/adidas-originals

Er nu virkelig stolt af mig selv. Der er kommet tre par sko hjem (under to døgn efter bestilling i øvrigt) som alle sammen er perfekte i størrelsen. Og jeg forelskede mig ikke i nogle sko til mig selv, fordi jeg fra start kunne trykke mig ind på børnesko i den rette størrelse med bare to klik. Jeg er nemlig heller ikke begejstret for sorterings og søgefunktioner der gør ting besværlige, men det er et helt andet indlæg!

Kh A – Der nu er på jagt efter skohylder til August – nogle tips?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

9 støvler + 1 favorit jeg netop har klikket hjem