Dag 1: AIP diæt imod lavt stofskifte & hashimotos

Dag 3: AIP imod mit lave stofskifte og hashimotos

Så er jeg nået til 3. dagen på min 100% AIP diæt imod mit lave stofskifte. Følg med i min rejse her på bloggen eller via vores YouTube kanal, hvor jeg løbende smider mine video-dagsbøger. Tak fordi du læser med!

 

Dag 3 på AIP: 

Så er jeg nået til 3 dag på AIP. Det går stadig helt fint, men indrømmer at jeg nok skulle have været bedre forberedt.

Jeg er vant til at spise er lidt mere mættende morgenmåltid og selvom jeg er blevet ret begejstret for kokosyogurt, så kan det ikke holde mig kørende 5 timer. Jeg snacker normalt også lidt nødder eller ligende i løbet af dagen og at undvære det har gjort mig sulten de første 2 dage. Rigtig sulten faktisk – og en anelse dårlig.

I dag er jeg bedre forberedt! Har taget noget frugt, nogle gulerødder og en koldpresset juice med som snack.

 

LÆS OGSÅ: Dag 1: AIP diæt imod lavt stofskifte og hashimotos

LÆS OGSÅ: Dag 15: AIP diæt imod lavt stofskifte og hashimotos

LÆS OGSÅ: Dag 30: AIP diæt imod lavt stofskifte og hashimotos

 

Hvad er det sværeste at undvære? 

Det sværeste er helt sikkert frø, kerner, nødder, æg og nogle af de endnu “forbudte” grønsager som tomater og peberfrugter.

kan godt frygte at jeg kører lidt død i kål, gulerødder og søde kartofler inden måneden er omme, men så må jeg tilbage og kigge i AIP skemaet, for der er massere ting man må spise, som jeg bare ikke har forholdt mig til endnu.

… OG ja så savner jeg sgu min chokolade, men jeg er ikke ved at dø over det endnu. (ENDNU!)

 

/N

 

2

  • Man må gerne spise kål og gulerødder på AIP. Der er Goitrogene fødevarer tilladt! Men jeg ville nu oftest varmebehandle dem alligevel, men det er mit valg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Troede ik man måtte få kål og gulerødder? Eller er det bare et valg du har taget?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dag 1: AIP diæt imod lavt stofskifte & hashimotos