Ebay fund #legetøj

Grundlag for skilsmisse!?

IMG_9417Det er i dag den 18. januar… en vigtig dag, hvis du spørger mig. – men det er det åbenbart også, hvis du spørger Teis!Bare pga. noget helt andet. PIS! Jeg har glæder mig helt vildt til denne dag de sidste uges tid… kan du gætte hvorfor?

Hvis du kan, er det helt sikkert fordi du, lige som jeg, er ramt af en vild epedimi… nemlig en sindsoprivende populær og ekstremt vanedannede serie SKAM! …Som netop i dag kan ses på dr.dk med danske underteksten – epic!!!!

Men ved du hvad der tilsyneladende også kommer?! ………………. håndbold! (SPURT! ville jeg nok have råbt efter ham, hvis jeg stadig var 13 år.)

Normalt sætter jeg pris på Teis’ entusiastme omkring, det at se og opleve serier sammen, men ikke i dag!
Han synes nemlig det er verdens bedste ide, at gemme SKAM til weekenden, når Arthur sover. Hvis du har set SKAM, så ved du også at det IKKE er en mulighed… Har i forvejen slået knuder på mig selv, for ikke at se sæson 3 med norske undertekster! (Er ret stolt af mig selv…) Men må indrømme at jeg (heldigvis et eller andet sted) er kommet ret sent igang med at se serien, så har heldigvis ikke måtte vente så længe som andre.

Hvis jeg kunne ville jeg se det inden kampen, men lige præcis i dag, kan det selvfølgelig ikke lade sig gøre, da jeg skal til et sent møde i byen og først kommer hjem som kampen starter. Vi har virkelig haft seriøse diskussioner om det her det sidste døgn – First world problem #no1 😉

Åh jeg hader sådanne dilemmaer, men her tror jeg nu at jeg ender med at trodse Teis og sidde på computeren, mens han ser håndbold i TV… vi kan jo stadig sidde sammen, selvom vi ser hver vores 😉 Hvad havde du gjort? Havde du kunne vente til efter kampen med at se SKAM og så bare dele den over lidt flere aftener? (kan simpelthen ikke fungere hvis jeg kommer i seng senere end 22:30)

/N

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer til Grundlag for skilsmisse!?

 • True Therese – synes du er meget diplomatisk der 😉 Haha… Åh jeg gider bare IKKE se håndbold… men du har nok ret 😉
  Tror du er den første jeg har hørt om som ikke, på en eller anden måde, er ramt af SKAM… men ja kan selvfølgelig godt være at dine norske rødder er skyld i den manglede forståelse for uimodståelig norsk charme… Hahahahah 😉 Ej I don’t know…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha… Ja Julie – den er totalt et must. Jeg gider normalt ALDRIG følge med i serier… synes ikke jeg har tid – eller vil hvert fald hellere bruge tiden på andet, men lige med denne er jeg nærmest ked af at det tog mig så lang tid at blive overbevist om at se bare første afsnit. Men seriøst – du bliver kastet helt tilbage i din gynmnasietid og bliver helt ramt! 😉
  OG nej den er ikke på Netflix – indtil fornyligt kun på norsk tv, men fra i dag kan alle 3 sæsoner streames på dr.dk
  Men det er sandt… Hr. Nøddebo er lidt en snack – hmmm… måske jeg kunne overveje det bare for ham 😉
  Rigtig god vagt :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie aagaard

  Ha ha. ..for det første aner jeg ikke noget om serien SKAM. Og den er ikke at finde på netflix….er det en must serie?
  Og for det andet…..håndbold herrer……inkl lækre hr nøddesbo….ja tak….
  Så jeg har valgt, men mit arbejder løser det for mig. Har aftenvagt. Så jeg skal tiltuske mig glimt af håndbold i venteværelset….suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender godt problemstillingen – dog ikke lige i forhold til SKAM (jeg forstår altså ikke helt den facination som mere eller mindre alle danskere har for serien – måske er det fordi jeg er norsk, at jeg ikke finder den SÅ charmerende?! ? I know, helligbrøde bare at TÆNKE sådant noget ??)…. men jeg ville nok tænke som sådan, at håndboldkampen er LIVE, og derfor skal man nok se den i aften, så må man fordele serien (som man trods alt har tilgang til i fremtiden) på flere aftener… held og lykke med det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay fund #legetøj