Blødning i graviditeten

Tid til hverdagsforkælelse og gode te-oplevelser + 50% rabat

Dagene flyver for tiden og jeg føler ikke at jeg når at gøre en opgave færdig derhjemme, før der opstået 3 nye opgaver der skal løses.
Igår hev jeg stikket ud og besluttede mig for at tage en slapper.

Min undskyldning blev den fine lille box, som jeg modtog fra Te-salonen i weekenden – den kunne jo ikke bare stå der og glo, uden at jeg fik smagt en af de 4 forskellige slags te, der var med i denne måneds box.

 

[REKLAME]

UNBOXING

Så du da vi unboxede den dine september box fra Te-salonen, på vores Facebook side?
Hvis ikke så kan du se det her.  

Lod alt stå og smed mig på sofaen

Mr. T havde puttetjansen og jeg lod opvasken stå, vasketøjet hænge, vasketøjskurven flyde over og legetøjet ligge hvor det hvor det nu engang var landet. Så nej jeg fik ikke særlig mange point for mit husmoderskab, her til morgen, men så må jeg løbe lidt hurtigere i aften. 😉

Havde i den grad brug for at koble af og bare sidde lidt… Forkæle mig selv om tage en slapper for en gangs skyld.

Derfor blev aftenen brugt foran fjerneren, med en god kop te, chokolade (også fra te-salonen) og en ansigtsmaske – tænk at så lidt kan gøre så stor en forskel.

Endte faktisk med 2 kopper te. Blev så mega begejstreret over den første variant, at jeg lige måtte prøve én af de andre også… So far er jeg virkelig fan!

Indtil nu har jeg prøvet varianten med hyben og hibiscus, som kom som løse breve og Ikabana, som smager og dufter lidt som en man forestiller sig der vil være at sidde i en japansk have.
Vildt gode begge to… !

 

Lidt har også ret

Følte i den grad at jeg forkælede mig selv. Før i tiden skulle jeg minimum havde fået til frisøren eller til en kosmetolog for at få samme stemning, men nu er en kop te og en maske åbenbart nok for mig… Haha 😉

Vil så også lige tilføje at det jo ikke var en hvilken som helst slags te. Det af få tilsendt en lille pakke – så fint pakke ind og med overraskende indhold gør altså bare oplevelsen SÅ meget federe.
Derudover er det virkelig lækker te, som man ikke lige selv opdriver, når du er ude og handle.

 

Lidt om boxen fra Te-salonen og hvordan du får 50% rabat

Te-salonen er et månedlige te-forbrug på abonnement. Boxene er helt unikke og sammensat af specielt udvalgt te fra hele verdenen.

Synes det er en virkelig skøn måde at forkæle sig selv lidt på hver måned. Eller måske give i gave…

Det koster ikke alverden og måske vigtigst af alt så er der INGEN binding! … Derudover er det er muligt at sætte dit abonnement på pause uden omkostninger. Det koster normalt 99 kr. + 29 kr. i fragt om måneden, men lige nu kan du sparer 50%, ved at bestille den her.

Du kan sagtens nøjes med at købe én enkelt box, hvis du fx vil forkæle din mor eller en veninde.
Jeg ved i hvert fald godt hvad mine forældre skal have i adventsgave i år. 😉

 

Du kan bestille den her.

/N

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Blødning i graviditeten