Nytårskjolen... du kan nå det endnu!

Året der gik

2016 har været vildt år!
Arthur er gået fra baby til en rigtig dreng, jeg er tilbage på kontoret efter barsel, Anne og jeg har startet Mommy Blog og Teis har fået nyt job på specialskole efter 8 år i folkeskolen… Alt dette har gjort vores liv sådan ca. 200% nemmere.  😉

Især the hole Arthur situation, har gjort livet så meget nemmere. Forstå mig ret – elskede at have barsel og synes han var det sødeste i verden, men hold nu kæft hvor er en dreng på 1,5 år så meget nemmere end en kolikramt bebs.

Har siddet og bladret mine billeder igennem på telefon (spørg mig om jeg blev sentimental . shit mand) og synes lige at jeg vil dele highlights fra hver måned det seneste år. 95% af det er sjovt nok Arthur, men hey de der børn fylder jo også lidt i tilværelsen 😉


Januar 16

janjan2Tjek lige ud hvor lille han er… Haha! Og ikke særlig køn, men kæft hvor jeg synes han er kær! Vildt at det allerede er et år siden.
Det første billede er fra første gang han sov i sin egen seng. Vi havde forsøgt en del gange inden, men faktisk helt opgivet håbet. Han nægtede at sove andre steder end helt tæt og gerne oven på en af os, men efter jul hvor han fik hans elskede kanin Eigil, (Jellycat) af min veninde lykkedes det sgu. Var som om at han kunne finde trykhed nok i den til at vi kunne lægge ham lidt fra os. Ikke længe – bevares – men lidt, hvilket var et kæmpe fremskridt i vores øjne 😉
Billedet med de 2 babyer er Arthur og August – haha… to små fede kødklumper!


Februar 16

feb2febHaha… han ser simpelthen så fortabt ud på de her billeder.
I februar havde Arthur sin første tur i IKEA, (epic! haha.. og nej han sad ikke op mere end de 2 sekunder det krævede at tage billedet) han begyndte at møve sig lidt rundt OG han begyndte at spise mere almindelig mad. Kan tydeligt huske følelsen af hvor vildt det var ikke at være eneste næringskilde 😉


Marts 16

marts
I marts fik vi lavet Arthurs værelse og han begynder for alvor at komme op på alle 4 og “rokke”.


April 16

april
I April begyndte A. så småt at kravle og vi fik genetableret et nyt hønsehold efter 2 besøg af en sulten ræv.

Maj 16
majmaj3maj2
Maj var virkelig fantastisk! Vejret var skønt og vi brugte mega meget tid i haven. Vi fik plantet en pileflethytte til Arthur, som i dag er et kæmpe hit. Samme måned fik naboen havde lammet “Komså” i pleje og vi brugte meget tid på at passe ham hos os eller komme på besøg i deres have. Jeg er virkelig et havemenneske og elsker at bo på landet – især om sommeren. Her om vinteren kan jeg godt savne byen lidt, men når jeg ser de her billeder er jeg sikker på at hus og have er det helt rigtige for tosser som os.


Juni 16

juni2juni
I juni kom Arthur op og stå. Er du gal de ser pludselig helt anderledes ud når de står oprejst, 😉 haha… Derudover havde Teis og jeg 1 års bryllups dag. Crazy! Fatter stadig ikke helt at jeg både er GIFT og nogens mor. 😉
Juli 16
juli2juli
I juli vi vi på vores første ferie. I anledningen af min elskede mormors 75 års fødselsdag, gik turen til Spanien med HELE familien. Vi var MANGE afsted og gav lidt udfordringer, men Arthur nødt det i fulde drag og er som vi nok havde forudset var sand og vand et MEGA hit 😉


August 16

august2august_foto
1 år gammel! WOW…
I august blev Arthur 1 år. Og på dagen tog hans sine første skridt. Hvem fanden stjal min baby 😉 ?! Vildt lige pludselig at være mor til en så stor dreng og ikke en bare en baby. Vi hold en lille bitte fødselsdagsfest for de allernærmeste og han hyggede sig gevaldigt.
September 16
sep3sep2sep
September bød på fantastisk vejr og vi tog årets sidste badetur (af MANGE – jeg elsker virkelig at bo ned til vandet!)
Vores kyllinger var store nok til at komme i haven og vi brugt timevis på standen. Måske mest for at aktivere barnet, der nu virkelig havde fået fart på 😉

Oktober 16
oktober
Oktober var for vores vedkommende fyldt med udeoplevelser. Vi tog i skoven, besøgte andre strande end vores egne og fik lange ture.

November 16
nov
November er en milepæl – Bloggen gik live. Vi havde talt om at lave en blog i mødregruppen, men det ville ikke rigtigt lykkes nu hvor vi igen var tilbage op job. MEN en blog kom der! Derudover bød november på sne. Arthur byggede sin første snemand med mormor på en af deres hyggeonsdage, fik sin første kælketur og mor her synes at legetøjet til store drenge er SÅÅÅ meget federe end babylegetøj 😉 haha…

NU – Decemeber 16
IMG_8871
Er det ikke vildt hvor meget der er sket med ham? Det er da lidt sindsygt (ja, man skal helt sikker selv være mor for at dele min begejstring, haha) 😉 Billedet er taget da Arthur og August fjollede rundt, hjemme hos Anne og August i onsdags og illustrerer meget godt aktivitetsniveauet – det er jo stort set umuligt at få et skarpt billede af dem når de løber rundt hele tiden 😉 …Lækre unger!

Godt nytår alle sammen! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nytårskjolen... du kan nå det endnu!