Skal vi køre om kap ned til vuggestuen?

Anmeldelse af Fredriksberg Kurbad


IMG_9363
Vores førstehåndsindtryk var ikke ligefrem begejstring, men vi må indrømme at vi her dagen derpå er vågnet op til lidt af en overraskelse. Wow…

SPONSORERET:
Vi har været så heldige at blive inviteret i kurbadet, i Frederiksberg Svømmehal. Så igår tog vi turen til Frederiksberg for at tilbringe en hel dag sammen – uden vores børn for en gangs skyld 😉

Ingen af os havde før besøgt svømmehallen, så det i sig selv var ret nyt.
Da vi ankom blev vi begge en smule skuffede. Vi havde forestillet os en mere æstetisk oplevelse og syntes ikke at kurbadet udstråler den autenticitet som vi havde forventet. Det mest autentiske var faktisk omklædning- og badeområdet i luksusafdelingen.

Her bliver du mødt af rækker af gamle omklædningsbåse, du får udleveret salt og olie til badet og brusefaciliteterne er meget rå og industrielle, hvilket bidrager til den forventede kurbadsstemning.
IMG_9311IMG_9357IMG_9358

Æstetikken i selve kurbadsområdet var bestemt ikke til at falde på halen over. Faktisk var atmosfæren ikke speciel hyggelig og det ville være løgn at sige at det emmer af luksus. Det er virkelig ærgerligt for der skal, umiddelbart, ikke meget til for at løfte kvaliteten af den visuelle oplevelse. Fx ville det klæde omgivelserne at få et mere systematisk og overskueligt skiltningssystem. …For hold nu op det er svært at overkue deres laminerede a4-sider, der er klistret op hist og her.
I det hele taget virker det super rodet og uigennemtænkt at udvide svømmehallen med et kurbad uden at tænke over at det klassiske svømmehalsinventar, måske kommer til at se lidt mærkeligt ud i et såkaldt kurbad.

Men når det så er sagt… ja så har kurbadsområet en helt masse muligheder.
Du kan fx komme i saltbassin a la det døde hav, få massage i en af de mange massagestole, komme i infrarød sauna med Himalaya saltsten, tage et dampbad, hoppe i spaen, få varmen på en af de varme mosaik bænke, blive bruset igennem i massagebruserne eller måske opleve ægte saunagus?! Der er nok faciliteter at vælge imellem.

IMG_9362IMG_9364IMG_9361IMG_9309

Vi var rundt og opleve det hele og var på dagen utroligt overraskede over at vi begge kunne holde ud at sidde i den infrarøde sauna med vægge af Himalaya saltsten. Vi hader nemlig begge sauna og var derfor ret betænkelig ved saunabesøget – men hold nu op det var lækkert at blive varmet igennem… helt uden fornemmelsen for dårligt at kunne trække vejret.

I modsætning til Frederiksberg svømmehal er vi er begge ret store modstandere af æteriske olier. De bliver flittigt brugt i hele kurbadsområdet og vi håber derfor, at de vil tænke grundigt over placering af barnevogne mv. når de, her inden længe, introducere “mødergruppe”-arrangementer i kurbadet.
Den tunge, fugtige og utroligt parfumerede luft vil nemlig være super dårlig for de stakkels babyer, hvis mødre måske tror at de naturlige æteriske olier er uskadelige – for det er de BESTEMT IKKE!

Vores favorit er dog klart saltbassinet. Vi synes det var ganske underholdende at flyde rundt i det tisgule saltvand, men please lav fremtidige saltbassiner med mørke fliser, det er langt mere indbydende 😉
man oplever samme totalt vægtløsehed som i Det Døde Hav eller på Kap Verde OG hey… de mener det sgu når de skriver at man skal prøve at undgå at få det i øjnene. Det er ikke farligt, men AV!

Bassinet er tilsat de samme salte og mineraler, som findes i Det Døde Hav. Fx magnesium, som optages særligt godt igennem huden, så for os som begge har haft særligt brug for magnesium i og efter graviditeten, var det en perfekt kombination.

IMG_9314

Især effekten her dagen efter er altså ret vild. Vi er begge vågnet med den blødeste hud og især Nicolines ansigtshud, der før var ramt af en hormonel periode, ser LANGT pænere ud.
Det er faktisk ret vildt! Bare den forvandling er klart pengen værd, og selvom vi ikke var vilde fans til at starte med, er vi virkelig positivt overraskede over den forandring, der er sket over night.

Efter:IMG_9342

Før: IMG_9137Alt i alt er det virkeligt et besøg værd, hvis du har problemer med din hud og kan se igennem fingre med den æstetiske oplevelse!

Tschüss
/Anne & Nicoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Skal vi køre om kap ned til vuggestuen?