Så nåede jeg 3. trimester

Slå-om-kjoler fra Ebay

Er du også vild med slåomkjoler? Min gravide krop og jeg er ret pjattet med dem og derfor skal I have en lille guide fra Ebay.
Hvis du vil undgå told bør du max købe for 80 kr. men jeg har et lille trick til dig, hvis du vil købe for mere end de 80 kr. Kan  du læse mere om længere ned i indlægget. De kjoler jeg har valgt ud koster max. 150 kr.

1) Kort polkaprikket kjole 2) Rød blomstret slåomkjole 3) Blomstret slåomkjole 4) Kimono kjole 5) Maxi med slids 6) Medi slåomkjole  7) Polkaprikket maxi 8) Grøn blomstret slåomkjole 9) Gul slåomkjole

Jeg har selv bestilt…

En af mine favorit kjoler på vores ferie til Abu Dhabi var maxikjolen med slids (Nr. 5) , som jeg allerede har i armygrøn. Den er derfor nu også klikket hjem i navy. Jeg har bestilt den i XL så, der er plads til den voksende mave.

Hvis jeg ikke var gravid ville en XL være lige det største. Vil sige at den svarer til en str. 40-42 og normalt bruger jeg 38-40.

Jeg har også allerede modtaget den røde polkaprikkede maxi (Nr. 7). Den er også bestilt i XL hvilket også er ca. en str. 40. Den sidder super fint på og tror den bliver super god til sommer.

Udover dem har jeg netop klikket nr. 1 og 9 hjem. Håber de er lige så gode som de to andre.
De er begge to bestilt i den største størrelse man kan få. Synes ofte at det passer meget godt – og hellere lidt for stort end for småt. 🙂

Vil du være helt sikkert er der altid en størrelsesguide under hver annonce, der oftest er ret præcis. Så kender du dine mål er det super nemt at finde frem til, hvilken størrelse du skal bruge.

 

Det perfekte kjolesnit til den gravide krop

Som du måske har bemærket har jeg virkelig grebet sommerens slå-om-kjole trenden. Det er ellers normalt ikke lige mig med v-udskæringer og flæser, men for en gangs skyld kommer en trend mig til gode.

Det er nemlig slet ikke dumt at blive skåret under brystet, når man som jeg er gravid. Havde jeg ikke været gravid er jeg ikke så sikker på at jeg havde været lige så begejstret. Haha…

LÆS OGSÅ: Nye Ebay fund til børn 

LÆS OGSÅ: Mine seneste køb på Ebay

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

 

Happy Shopping! 🙂

 

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så nåede jeg 3. trimester