Hvis jeg skal føde flere børn vil jeg gerne være tilstede, tak!

Shop uld til dig selv

uldtilmorJoha uld/silketop / Mørkeblå Uld/Silke Chemise Top Fra Joha / By Malene Birger rosa strik / By Malene Birge grå strik /Stylein kjole / Ganni stribet strik / Femile undertrøje / CALIDA uld/silketop /Aclima langærmet undertrøje /Icebreaker sports BH / Happy Socks

 

Evig jagt på uld
Det kan godt være at foråret står for døren… men jeg skal shoppe uld! Uld uld uld og uld. Både Arthur og jeg bruger uld hele året og især til børn kan det være svært at finde den næste størrelse uldtøj midt i juni – så handler til hele sommeren NU.
I denne omgang får I lige mine køb til MIG… Farverne skriger måske ikke ligefrem sommer, men nu hvor det skal kunne bruges hele tiden og altid så synes jeg, at det er meget rart med nogle dæmpede farver.

Fik jeg sagt at jeg er ret vild med uld…
Især nu hvor der er tilbud og nyheder i et mix. Jeg bruger, som sagt, uld hele året – også når det er varmest. Ofte bruger jeg en top i en blend af uld og silke under en god strik, her i vinterhalvåret og for sig selv eller under en T-shirt om sommeren.

Silken køler og ulden luner, hvilket jeg synes er en perfekt kombi her i det danske vejr, hvor man aldrig rigtig ved hvordan man skal klæde sig på. Ovenfor kan du se mine bud på gode toppe som især egner sig til som undertrøjer – fx under nogle af de lækre og klassiske striktrøjer… dem kan man altså ikke få for mange af!

Derfor er uld bare bedst
Jeg er nemlig typen, der ALDRIG kunne drømme om at pakke mine trøjer væk om sommeren. Synes de er helt geniale en kold vinteraften sammen med et par shorts eller en fin nederdel. VILD med det! (Gud hvor jeg glæder mig til sommer, når man sådan kommer til at skrive om det…)
Hvis du ikke allerede har læs mit tidligere indlæg om hvorfor uld er bedst, kan du her læse mere om hvorfor vi bruger uld til os selv om til Arthur samt finde nogle af mine uld- og suld/silke-favoritter til både mor og barn her og her 😉

/N

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvis jeg skal føde flere børn vil jeg gerne være tilstede, tak!