Ebay fund #tilmigselv

En dag får jeg måske endda en talje!

taljeDet er sørgeligt, men det her er vist det tætteste jeg har været på timeglasfigur.. nogensinde. 

I slutningen af december skrev jeg et indlæg om at være rund de forkerte steder. Jeg er totalt æbleformet, og en fitness-måling bekræftede desværre hvad jeg godt vidste: Det meste af mit kropsfedt sidder rundt om maven.

Forud for den måling havde jeg trænet et par gange om ugen, og spiser aldrig vildt usundt, så jeg synes ikke der var SÅ mange parametre at ændre på for at få det forbedret, andet en vild kur og mega meget træning. Ikke rigtig noget jeg havde lyst til at prioritere ind hverdagen.

Jeg tog mine mål – se indlægget her hvis du vil se al før-elendigheden – og gav mig til at undersøge lidt om mavefedt. Jeg fandt lidt info rundt omkring der indikerede at mælkesyrebakterier og magnesium måske kunne have effekt. Ikke nok til at jeg følte mig overbevist af videnskabelig dokumentation i lange baner, men mener i hvert fald ikke det kan skade og tilføjede det til min daglige bunke af kosttilskud. Magnesium i form at Epsom salt i fodbad, og mælkesyre i tabletter.

Jeg skruede træningen op til konsekvent 2 gange om ugen, ikke ligefrem prangende:) og forsøgte at afstå fra kage på job, og al for usund frokost. Jeg havde læst at Mascha Vang havde tabt sig FOR MEGET ved hjælp af Swiss Diet, og da jeg aldrig før har hørt nogen brokke sig over at have tabt sig for meget blev jeg top nysgerrig.  Da jeg selv fik chancen for at teste det var jeg derfor mega begejstret og så mig selv for mig, top-tynd -næsten for tynd jo- på stranden til sommer. Jeg har brugt swiss diet de sidste to uger (man tager simpelthen det lille brev med syltetøjsagtig gele, og drikker et stort glas vand bagefter, inden hvert hovedmåltid), og jeg er FAN.

Jeg vil ikke påstå at det er det alene der har givet de resultater jeg nok skal dele, men det har i hvert fald hjulpet mig til ikke at være så sulten til frokost og aftensmads-tid at jeg spiser alt den mad der ér, og alene at kunne styre dét er virkelig en hjælp. Det er nemlig klart til aftensmad jeg får fyret kalorier indenbords.

Gelen består af fibre der suger vand og fylder i maven så man får en mæthedsfornemmelse. Jeg har lavet en lille video til dig der måtte have det som jeg, og simpelthen MÅ finde ud af hvordan sådan noget fungerer. Man må ikke lege med maden, men jeg har besluttet man gerne må lege med slanke-hjælpemidler:)

Nå – men nu til resultater. Jeg har tabt mig 900 gram. Ikke imponerende, hvis det ikke var fordi at jeg har tabt 1,8 kg fedt, og så har jeg endda fået 400 gram muskler.  Men vigtigst: Min hofte/talje ratio  er gået fra 0,91 til 0,89 og er derved flyttet kategori fra “Extremely Over” til blot “Over”. For en æbleformet mommyblogger er det årets bedste nyhed. Før sagde testen at jeg skulle tabe mig to kg. Nu siger den at jeg skal tabe mig 0 kg, og min fedtprocent er gået fra 25,2 til 22,9.

Test-rapporten (AKA mit favoritpapir for tiden) ser sådan her ud:

inbody2

Målene er i øvrigt også forbedret:

?Talje? Det smalleste sted, nogle cm. under brystet før: 78 cm. Nu 77 cm.

Rundt om navlen (der hvor de fleste andre har talje) : Før 85 cm. Nu 81 cm.

Lår: Før 59 cm.  Nu 57 cm

Arm, midt på overarm, ej spændt: Før 31 cm. Nu 30 cm

Selvom papiret siger jeg ikke behøver tabe mig mere, så vil jeg gerne lige nappe et par kg mere- isør hvis de vil være så venlige at blive ved med at forsvinde fra maven:)  Jeg fortsætter derfor SÅ meget med Swiss diet, er nemlig blevet helt pjattet med den Schweizer 🙂

Kh A

4 kommentarer

 • Louise

  Hejsa – og tak for et godt indlæg…
  Selvom det eftehånden er ved at være et gammel indlæg, håber jeg du ser denne kommentar.
  Jeg er ret nysgerring for hvordan maven reagerer på den fiber gel – altså om man bliver forstoppet af det når det sådan svumler op i maven?

  MVH
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise, tak for din kommentar, og skønt at du havde fundet frem til det lidt ældre indlæg! Jeg fik på ingen måde forstoppelse- Snarere tvært i mod. Når man drikker vand nok giver sådan noget voluminøst fiber vist bare tarmen noget at arbejde med, og det er vist alletiders:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det lyder jo så dejligt ! Og skønt at du reklamere med dejlige 67 kg – i stedet for, “nu vejer jeg 50 kg og er aaaalt for tynd !” Så kan vi andre også være med som helt normale piger med hofter og lår!
  Og må vi så se billeder af dig :)!

  Tak for nogle skønne indlæg – jeg læser ellers ikke rigtig blogs. Men fordi jeg kender Nicoline – måtte jeg lige ind og se hvad i skriver. Jeg synes det er nogle rigtig gode og ærlige indlæg, som jeg ofte læse, når jeg har puttet min egen guldklump på snart 5 år 🙂 TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak- det er nemlig rigtig dejligt, og jeg synes faktisk også der manglede de smalle historier om at tabe sig fra normalvægt til en lidt lavere normalvægt:-) ingen sensationer, men stor glæde og taknemmelighed for at have haft lidt hjælp fra de små breve i en hverdag hvor der ellers kan ryge lidt for meget indenbords, bare fordi det er lang tid siden man sidst har spist..Det er også som om at ét kg tabt nu med barn og fuldtidsjob kræver mindst lige så meget indsats, som 5 kg. tabt da man var en sportsudøvende teenager 🙂 Der er skam masser af billeder rundt omkring. Et uridigeret af maven inklusiv kejsersnitsar røg på på Instagram forleden, og de opgraderede mor-bryster i et andet indlæg, sørger bare for at sprede al den mor-hud ud i flere indlæg og på flere kanaler:-). Tusind tak for din kommentar, er skønt at vide at der bliver læst med ude i putteland, det helt rigtige sted og tid for en mommyblog synes jeg:-) Kh A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay fund #tilmigselv