Afstemning - hvilken farve skal jeg male?

Ebay Fund #Wooden

ebayfund_trælegetøj
1) Klodser 2) Tampurin 3) Værktøj 4) Rasleæg 5) Xylofon 6) Klodser 7) Fødselsdagstog 8) Guitar 9) Rasleæg

Ebay stuff behøver ikke altid være et plastikhelvede. Jeg er selv stor fan af trælegetøj, (Arthur not so much) ? men det er da klart det fineste – især til de helt små. Jeg køber stort set alt legetøj brugt, fx på Reshopper, med mindre at jeg kan finde det til billige penge på Ebay.
…Så her får I lidt lækre sager i træ til børneværelset.

N.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afstemning - hvilken farve skal jeg male?