Et lille tip

Ingen kommentarer til Ebay Fund #drengemor

 • Det er korrekt at ikke alle produkter er i lige god kvalitet, men 90% af gangene er det helt ok. Vil sammenligne det lidt med kvaliteten hos de fleste high street kæder her i Danmark. Somme tider endda bedre.
  Jeg er kun 1 ud af 1000 gange oplevet at blive snydt. Der havde jeg købt 2 stk. af samme produkt men modtog kun ét. Så synes jeg bestemt ikke er et problem.
  Synes generelt sælgerne er super søde til at informere og hjælpe. Mht. fragten er langt de fleste produkter fra Asien med fri fragt. 🙂

  /N.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Bank

  Jeg har aldrig handlet på eBay, da jeg troede at man let blev skuffet over kvaliteten eller blev snydt med fragten osv.. Er jeres oplevelse så at tingene og tøjet I køber er i god nok kvalitet ? Og er fragten så også billig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et lille tip