Godt gættet! Vi skal have en baby...

Ebay fund til fastelavn

Fastelavn er lige om hjørnet… og det kræver jo et kostume eller en anden type udklædning til børnene.

Hvis du som os, allerede ved tanken, har tabt underkæben, og ikke har mod på, hverken at kaste dig ud i et vildt gør-det-selv-for-jeg-er-super-krea-projekt eller at tømme dankortet i BR, så er der hjælp at hente på Ebay.

Der er et kæmpe udvalg af udklædning til ingen penge – især til de helt små!

…Men husk at bestille det, inden længe, hvis du skal nå at have det hjemme til starten af februar.

1) Pilot 2) Glitrende tylskørt 3) Dino 4) Bjørn 5) Pokemon/Pikachu 6) Tigerdyret 7) Kanin  8) Mickey Mouse 9) Anna fra Frost

 

Kattekonge eller hverdagsleg

Herhjemme er udklædningtøj og kostumer ikke kun et hit til fastelavn. Der er intet til hindre for at få lyst til at forvandle sig til en farlig tiger eller en dansende fe i strutskørt,  på en våd oktober dag(…Ja drengene går i kjole!).

Derfor har vi faktisk efterhånden en del udklædningstøj herhjemme så fantasien kan få frit løb og sætte lidt ekstra krydderi på hverdagens lege.

 

LÆS OGSÅ: Nye Ebay fund til børn 

LÆS OGSÅ: Mine seneste køb på Ebay

 

Sådan shopper du på Ebay

For at shoppe på Ebay skal du oprette en bruger. Det er også en god ide at oprette en PayPal konto, hvis du ikke har en i forvejen. Det gør det nemmere at shoppe OG så er du, eftersigende, bedre sikret mod snyd og svindel.

Jeg er dog aldrig rigtigt blevet snydt på Ebay og tror det hører særtilfældenede til.

Når du opretter din bruger på Ebay eller shopper første gang kan du tilknytte din PayPal og fremadrettet bruge den når du betaler. Ebay foreslår selv PayPal ved check out så du skal ikke engang tænke over det – super smart!

Derudover køber jeg meget sjældent noget, der koster over 80 kr. Køber du for over 80 kr. pr køb (eksklusiv fragt!) kan du nemlig risikere at blive taget i tolden.
MEN det har dog endnu ikke stoppet mig i at købe noget til over 80 kr. hvis jeg en sjælden gang er faldet over en vare, der er så dyr.

Du kan nemlig bede (den oftest virkelig søde!) sælger om han vil mærke din pakke med GIFT, så bliver den nemlig ikke toldet. … Men har du selvfølgelig ikke fra mig! 😉

LÆS OGSÅ: Ebay fund # baby

LÆS OGSÅ: Ebay fund #legetøj

LÆS OGSÅ: Ebay fund #legemad

Happy Shopping! 🙂

 

/N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Godt gættet! Vi skal have en baby...