Opskrift på hjemmelavet nougat

GIVE AWAY: Man behøver ikke kunne se at vi bliver ældre

SPONSORERER AF SWISS CLINIC

 

HURRA for os

I dag er vi totalt ananas i egen juice!

Mommyblog har nemlig fødselsdag i dag. 1 år sgu! Bloggen er jo altså  ikke en gammel dame, men det er os bag tastaturerne lidt 🙂

For os er der i hvert fald tiltagende mere arbejde i at holde sig selv “vedlige”.  Årene går og det at blive mødre har desværre heller ikke fået os til at se yngre ud.

Men én ting, der virkelig tager et par år af udseendet, mere effektivt end nogle cremer kan, er altså hvide tænder.
… Sagde creme-kemikeren 😉
men altså helt seriøst – så er jeg kæmpe fan af det produkt I har muligheden for at vinde i forbindelse med vores fødselsdag.

Jeg har haft æren af at testet Swiss White og er bliver møg afhængig!

Derfor er jeg VIRKELIG glad for at jeg spurgte om vi ikke måtte give en læser, et kit i andledning af bloggens fødselsdag, og det fik vi heldigvis lov til.
Vi synes det var på sin plads, at når nu det var fødselsdag, at fokusere på at forkæle en mommy med en ultimativ ego-treat, så det ikke altid kun er poderne, der får det hele 🙂

Tadaa – med den her Give Away kan du altså gå ind i det nye år med hvidere tænder.
Jeg er stadig igang, men allerede nu er de noget lysere, og det GØR altså en stor forskel på, hvor bredt jeg smiler, når mine tænder ikke er vildt gule.

I kittet er der skinner og flere ampuller blegnings-gel.
Skinnerne former du let efter dine egne tænder ved at varme dem ganske kort i varmt vand og så forme dem direkte i munden. Mega smart.

 

Deltag i konkurrencen

Det hele forgår på vores  Facebook og på Instagram

Du må gerne ligge et lod i puljen begge steder.

Alt du skal gøre for at være med er at følge mommyblog.dk og Swiss Clinic på Instagram. Hvis du har en fedt historie om gule tænder (din eller andres) så del den gerne, men mest fordi vi trænger til at høre om andre, der heller ikke ældes med ynde:)

 

Kh Nicoline og Anne ?

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opskrift på hjemmelavet nougat