Moodboard - drengeværelse

DIY snebærskrans

Jeg elsker efterårskranse! Men holy **** hvor er de flotte (og mest simple) dog dyre. Derfor har jeg kastet mig ud i en lille DIY. Det tog mig max 10 min og kostede i alt 18 kr. at lave. Så her får I lige en lille DYI guide til kransen.

En tur i Søstrene Grene og en røvfuld

Det er efterhånden ALT for sjældent at jeg laver noget kreativt! Elsker at have mine små projekter, men tider en bare ikke til det for tiden med byggeri, syge børn og alt for lidt energi. Dog ved jeg at små overskuelige projekter som det her giver mig energi, glæde og overskud. Alt sammen noget, der er en mangelvare herhjemme for tiden. Så igår gjorde jeg det!

I Søstrene Grene havde de store metalringe for 11 kr (10 kr. for små!) og gav mig ideen til at kaste mig ud i, at lave en helt simpel efterårskrans til vores lille hønsehus. 🙂

Har længe haft lyst til at “pynte” det lille fine hus, men overskuddet og økonomien har ikke været der til den helt store make over.

Da Teis kom hjem fik jeg da også en halvsur bemærkning om, hvordan filan jeg kunne finde på, at bruge penge på en dørkrans til hønsehuset. Heldigvis kunne jeg trøste ham med, at den i alt har koster 18 kr. 11 kr for metalringen og 7 kr for den tynde sorte ståltråd, som jeg også fandt i Søstene Grene. (Elsker den biks!💜)   Grenene er klippet af vores snebærhæk lige ved siden af hønsegården.

Det tog mig max 10 min at bikse sammen og var super nemt, men I er et par stykker, der har spurgt om jeg vil dele hvordan. Det er lidt nemmere at dele her i billeder, end via en privatbesked på Instagram. Så her få I lige en lille hurtig guide.

 

Step 1

Du skal bruge;
En saks,
Noget snor eller tråd (jeg brugte tynd ståltråd)
En ring af en art
Nogle grene, tørrede blomster eller lignede.

Step 2

Fastgør snoren et vilkårligt sted på ringen. Læg en lille stilk/gren eller tørret blomst langs med ringen med ” pæne side” pegende væk fra den vej du vil arbejde omkring ringen.
Fastgør stilken ved at sno tråden omkring ring og stilk en enkelt gang. Tilføj en stilk mere ca. 3-4 cm længere henne ad ringen og sno tråden om stilke og ring igen. Tilføj endnu en stilk, sno tråden omkring og forsæt på den måde til du er hele vejen rundt. Eller måske bare halvejs? Ser også super fint ud, hvis man bare tilføjer grønt i bunden af ringen.

 

Step 3

Når du er hele vejen rundt kan du klippe de længste ender af de sidst tilføjede stilke af og sno tråden omkring enderne et par gange.
Klip tråden – ca. 10-15 cm fra kransen og lav en lykke ved at sno enden om ringen og twist eller bind trådene sammen så du får en lukket lykke.

 

MÅL

Så er du allerede i mål med din efterårskrans 🙂 Hvis jeg havde en fin hoveddør, havde jeg nok brugt den som dørkrans, men nu hvor det ikke er tilfældet, får den lov at pryde hønsehuset. 😉

 

Tusind tak fordi du læste med. Det betyder mere end du aner 🙂

💜💜💜

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboard - drengeværelse