DIY: Snoede lys

Moodboard – drengeværelse

Som før nævnt bruger jeg moodboards til at planlægge og visualisere indretningen i vores byggeprojekt.
Det første moodboard jeg vil vise jer drengeværelset – ja faktisk Arthurs værelse.

Arthur er jo lidt af en nørd og jeg elsker det! Derfor skal han selvfølgelig have et science-tema med dyr, planeter, forstørrelsesglas og plads til fordybelse.

Håber at I vil læse med 🙂

 

Authentic Models mobile // (Garderoben er et Ikea-hack) // (Fisken er en 25 år gammel souvenir) // Ferm Living tapet // Sebra seng // Fyrtræskab // Poster // Globus // Sengetøj

Så langt så godt

Hvis der er noget i det her byggeri, som jeg har glædet mig til, så er det at indrette drengenes værelser. Faktisk er manglen på børneværelserne jo grunden til at vi i det hele taget besluttede at bygge til – og nu er vi snart der, hvor vi kan begynde at arbejde inden for i tilbygningen.

I weekenden blev huset nemlig lukket med døre og vinduer, hvilket betyder at vi kan begynde at sætte gips og isolering i loftet – så snart vi er færdige med beklædningen selvfølgelig. 😉 Hver ting til sin tid – men holy ****, hvor jeg glæder mig!

 

Valg af team

Temaet til Arthurs værelse har været nemt for os. Faktisk er mange af tingende på moodboardet ting, som han allerede ejer og som er noget af det han er allergladest for. På den måde gav det lige som sig selv.

Jeg havde egentlig forestillet mig at Arthur skulle have sig en halvhøj (måske hjemmebygget) seng, når han flyttede ind på sit nye værelse, men der er vi altså ikke helt enige. Arthur er vild med sin seng og vil ikke have en ny. Nej tak!
Tror der er en tryghed for ham at have den med i de nye omgivelser og gør måske også den første tid, hvor vi igen skal sove hver for sig lidt nemmere. 🙂

Det sidste vi lige skal have besluttet er farven på væggen. Arthur har forelsket sig i tapeter fra Ferm Living (og kan man jo godt forstå), men ønsker sig samtidigt røde vægge.

Ønsket om rød – bliver et kompromis til terracotta rød og det er han helt ok med. Teis synes dog det er lidt voldsomt med både tapet og terracotta røde vægge, men vi må se hvor vi ender. I hvert fald er farvetemaet lagt og det gør det hele så meget nemmere, når vi forhåbentlig kan gå i gang med malerarbejdet engang i december. 🙂

 

Tak fordi du læste med <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Snoede lys