Uundværlige basics

Ny kunst til det lille hus + rabatkode til Posterlounge

Billeder © Posterlounge

Jo jo, den er god nok! Jeg har fået ny kunst hjem til væggene. Både plakater, men også lærredstryk og tryk på træplader. Elsker når det er lidt skævt og anderledes.

I samarbejde med webshoppen Posterlounge

/1/ Crouching Nude in Shoes and black stockings  /2/ Temptation   /3/ Rødhals  /4/ Exotic birds   /5/ The Kiss II   /6/ Der blaue Peiter   /7/ Colorful Shadows  /8/ Figure Study    /9/ Nude with blue Stockings  /10/ Moa

En svunden passion

Jeg elsker faktisk generelt kunst og i mine teenageår både malede og tegnede jeg selv. Men det er efterhånden nogle år siden og efter børnene er kommet til, har der ikke været meget tid til at dyrke det. Det er også virkelig længe siden, at jeg sådan for alvor, har brugt tid på at udvælge kunst til mit hjem, men nu er det nu!

Inden længe (… okay måske om ret længe!) har vi et hus, der er dobbelt så stort, som det vi har nu og har allerede indrettet det inde i hoved. 😉 Glæder mig uendeligt meget til at style de forskellige rum. Både i tilbygningen og i det eksisterende hus – som VIRKELIG også trænger til en opdatering. 🙂

 

Ud med fotokunst og standard plakater

Åh hvis der er noget jeg er træt af så er det de der “Ilva-plakater”. Ikke et ondt ord om Ilva, men I ved nok godt hvad jeg mener, når jeg skriver det.

Derfor sagde jeg også strakt ja til samarbejdet hos Posterlounge, da de ikke bare forhandler plakater, men også et hav af forskellige kunsttryk fra anerkendte kunstnere.

Du kan fx vælge af få et Kandinskys malerier trykt i akryl, på træ, på lærred eller som “klassisk” plakat. Eller de dystre og småpornofrafiske (men virkelig smukke) Egon Schiele tegninger trykt på en enorm aluminiumsplade – du bestemmer. OG så er det slet ikke så dyrt som det lyder!

 

Få 15% på ALT fra Posterlounge

Shopper du inden den 30. september 2020 kan du, med min kode MOMMYBLOG15, få 15% på alt* hos Posterlounge. (*gælder ikke gavekort)

De har så mange smukke prints og er SÅ svært at vælge. Her er lidt af det jeg ellers har gemt på min ønskeliste, men som Teis synes var en tand for dystert.

Billeder © Posterlounge

Natteravne 

Billeder © Posterlounge

Dead girl 

Billeder © Posterlounge

Svaner

 

 

Tak fordi du følger med

🖤 Nicoline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uundværlige basics