Byggerod og havedrømme

Uundværlige basics

Jeg er alt for dårlig til at investere i gode basic til min garderobe, men nu skal det være slut. Havde egentlig lovet mig selv ikke at shoppe for meget i september, men gode basics tæller jo ikke rigtigt vel?! Jeg er startet med den del af min garderobe, der trænger mest – nemlig undertøjet! Det meste af det jeg har er fra før børn (noget af det MEGET ældre) og det trænger seriøst til en udskiftning.

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller

 

Angie formstøbt bøjle-BH i sort / 2 Angie formstøbt bøjle-BH i nude / 3 Angie Trusser /

Maya formstøbt bøjle-BH/5  Maya trusser / 6 Maya ikke-vatteret BH 

 

Don’t fix it if it ain’t broke

Når det kommer til undertøj, så vælger jeg ofte Hunkemöllers linjer Angie og Maya. De fungere bare altid og er ikke typen, der magter at stå i et prøverum med tilskuere og prøve 100 forskellige BH’er. Se udvalget af BH’er her.
Er jo super smart at man kan blive guidet og målt, men er så tilfreds med de modeller at jeg bare køber dem igen og igen.

Har vist før vist jer en Angie i armygrøn, men denne gang har jeg holdt mig til sort, nude og hvid. Bruger altid nude under hvid – med mindre man kan se stropperne – så går jeg ofte med hvid.

Angie er den perfekte t-shirt-BH. Selve skålene er glatte, men remmen er i super fin (og ikke skinnede!) blonde. Maya har blonde på skålen, men uden at den ser nubret ud under tøjet – og så kan den tranformeres til stropløs BH,

 

LÆS OGSÅ:

Gaveideer til dig selv eller en du holder af 

Opskrift på verdens bedste brownie 

 

Tak fordi du læste med 💜

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byggerod og havedrømme