Badetøj, der favner min morkrop

Byggerod og havedrømme

Byggekaoset er på sit højeste og hvis der er noget jeg glæder mig til, så er det at få haven gjort pæn igen. Tror faktisk at jeg glæder mig lidt så meget til at indrette uderummet som at indrette selve huset – og det er RET MEGET, hvis jeg selv skal sige det. 😉 Derfor er jeg også allerede begyndt at lave mine sædvanlige små indkøbslister og moodboards, så jeg sikre mig at jeg holder mig til den visuelle vision, vi har lagt for projektet.

 

Min hængestol er sponsoreret af @tropilex

Links til min ønskeliste

Moccafarvet hængekøjestol // Blåregn // Macramé hængekøjestol // Bregner // Hængekøje // Havelænestole // Terracotta krukker // Havebord // Marehalm //

Fjordhus og sommerhusidyl

Det er ikke nogen hemmelighed at vi har grebet det her byggeprojekt lidt anderledes til værks. Tror ikke der er ret mange andre, der skifter murstenen ud med træbeklædning – eller laver et tag med hældning om til et fladt tag. Det samme gælder i haven. Her er planen at skabe et mindre stramt look og skabe små oaser med hyggelige kroge, hvor ungerne kan lege og vi kan slappe af.
I den forbindelse har jeg forelsket mig i RIGTIG mange fine haveting og det her er, højst sandsynligt, kun begyndelsen. Se fx den fine moccafarvede hængestol – tænker den er perfekt til vores kommende pergola eller under overdækningen ved hoveddøren. Generelt er der jo ikke noget bedre en smukke hængekøjer og der kan jeg virkelig anbefale at kigge forbi hos Hængekøjebutik.dk

Et af de steder som jeg også virkelig glæder mig til at indrette, er vores udebad! En indhegnet oase uden for vores nye badeværelse med bruser – med både koldt og varmt vand, “badebro”, strandsand og massere af siv.

Vissionen er at være tro mod beliggenheden og den tid som huset oprindeligt er bygget i og vi bygger derfor et ægte fjordhus – med alt hvad det indebærer.

 

Ønskeliste til haven

For at holde styr på mine ideer og visioner laver jeg altid moodboards og ønskelister for de forskellige rum. Inklusiv uderummet.

Har på fornemmelsen at uderummet er en udfordring for mange, så derfor tænker jeg at dele det med jer – så I måske kan bruge samme metode.

 

Tak fordi du læste med 💜

 

/Nicoline

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badetøj, der favner min morkrop