Badeværelset - før og efter vandskaden

Badetøj, der favner min morkrop

Det er ikke nogen hemmelighed, at min krop ikke ser ud som for et par år siden. Det generer mig som sådan ikke, men har i år, måtte sande at tiden er inde til at købe nyt badetøj. Jeg har derfor hunted lidt badetøj, der er noget mere flatterende på min efterfødselskrop, end den badedragt (cut-out ca. 3 størrelser for lille) og den mikroskopiske bikini, der lige nu ligger nederst i min skuffe.

 

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller

 

1 Badedragt Santorini Vivian Hoorn / 2 Bikinitop Paramaribo I AM / 3 Bøjle-bikinitop True Blue /

4 Sunset Dream bikinitop /5 Leopard badedragt / 6 Scallop croptop /

 

En svær tid og en kold dukkert

De sidste par uger og dage har trukket tænder ud. Jeg har ikke været særlig aktiv, hverken her eller på vores andre medier og det har en årsag. Dog har jeg valgt ikke at dele dette på bloggen, da det simpelthen er for privat. Jeg vil derfor ikke komme nærmere ind på emnet, end dette, men bare sige at jeg forhåbentlig vender tilbage på fuld styrke inden længe 🙂

I en tid som denne har jeg været i fjorden næsten dagligt. Når mit hoved er ved at eksplodere af tankemylder er det kolde gys det eneste, der kan sætte strømme af tanker lidt på pause. Jeg har altid elsket vand og at bade, men lige nu er det blevet en helt meditativ seance for mig.

MEN indtil nu er jeg trukket i min ALT for lille badedragt, som for det første er så tyndslidt at den er meget tæt på gennemsigtig, og for det andet er så lille så alle mine nye mama-kilo titter ud på en knapt så flatterende måde. 😉

Nyt nyt nyt

Cut-out-badedragten og den lille “trekant-bikinis” dage er talte. Lige meget om jeg vejede det jeg gør nu eller 10 kg mindre, må jeg bare indse at den type badetøj ALDRIG kommer til at embrace min krop, som den er efter 2 fødsler – og frem være med det. Tænker ikke at ret mange kommer til at savne den type badetøj any ways og jeg vil skåne jer for en mere detaljeret beskrivelse, i frygt for at brænde et knapt så yndefuldt billede fast på jeres nethinde. 😉

Til gengæld håber jeg at I kan finde lidt inspiration i min søgen efter badetøj.

Jeg har valgt at gå efter badedragter og bikinitopper med bøjle eller som minimum dobbelt så meget stof, i forhold til dem jeg har ejet indtil nu. Det hele afhænger jo meget af kropstype, men jeg synes at denne type badetøj er det, der klæder min kropstype bedste. 🙂

 

Tak fordi I læste med 🙂

 

/Nicoline

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelset - før og efter vandskaden