Ridder-muffins til fødselsdag i børnehaven

Sådan fik vi betonvægge på badeværelset

Drømmer du om et rådt og nordisk beton look på dit badeværelse? Ikke alle produkter kan bruges i vådrum, men endelig har jeg fundet frem til et brand, der fik mine drømme til at gå i opfyldelse.
Ordet beton og vådrum giver mig faktisk stadig lidt tics, for det var SÅ tæt på at min badeværelses drøm om betonlook brast… lige inden badeværelsesdesignet skulle “lukkes”.

Da vi skulle beslutte os for badeværelset design var det eneste jeg var sikker på, at jeg vil have noget beton.  Helst meget beton.
Min første tanke var gulvet, men så forelskede jeg mig hovedkuls i en rustenbrun gulvflise, og så var der kun væggene tilbage til at indfri mine drømme.

Det tegnede godt. Jeg fandt noget betonspartel til vådrum fra en stor og kendt producent, men på grund af nogle tekniske udfordringer med produktet kunne det pludselig ikke fåes, og der var ingen der kunne fortælle mig hvornår det kom igen.
Alle mine designideer var nu bundet op på de betonvægge, og jeg var mega frustreret.

 

REKLAME // Jeg fik rabat af Conteco

 

 

Conteco beton spartel reddede mine badeværelsesdrømme

Med svedige fingre googlede jeg ALT der kunne give et betonlook på mine vægge, også direkte i bruseren ( det udelukkede nemlig mange) og til sidst fandt jeg heldigvis Conteco.

Jeg har hele tiden fokuseret på at have tre meget forskellige materialer i hvert rum, og gerne noget varmt, noget koldt og noget metal, sten eller træ.
Det giver balance i indretningen og i mit hoved – og har virket upåklageligt i processen.
… Jeg ved faktisk ikke hvor ideen kommer fra, men det er den eneste måde jeg kan tænke balance ind i mine ideer og føle at jeg ikke går for meget amok i ét materiale.

Derfor har jeg vi lavet trappen  i beton, flise og messing (eller, når gørtleren har været her kommer messingen),  læder, træ og stål i køkkenet, og linoleum, tavlelak og jern i spisestuen.

Bevæbnet med min flise (der i øvrigt ikke var en lille elegant udskåret farveprøve, men en full size kæmpesag, som på den meget blæsende dag fungerede som et sejl og var ved at sende mig på flyvetur over Amager) kørte jeg til Contecos showroom.

Jeg kan nemlig ikke finde ud af at vælge farver fra en skærm, selvom de nu gengiver det virkelig fint på deres hjemmeside.

Jeg havde ikke været klog nok til at tage en badeværelses-skabslåge med, men de geniale Conteco-mennesker havde forkellige stykker træ, så Rainman hér kunne se sine “altid 3” materialer sammen, og have dette billede med hjem til Jonas til godkendelse.

Vores entreprenør var begejstret for produktet

Vores byggemand Christian havde aldrig arbejdet med Conteco og var mildest talt lidt skeptisk over for ideen om 4 vægge i et vådrum spartlet, nu hvor han aldrig havde prøvet produktet før.
Men da jeg lovede ikke at give ham skylden hvis det blev grimt indvilligede han i opgaven. 😉

Inden vi gik i gang havde vi lidt dialog med Conteco som var utroligt søde til at svare på alle vores mange spørgsmål over telefon.

Jeg havde i byggeprocessen en tendens til at sige “det spartler du bare lige på” og det var ikke tilstrækkelig vejledning for ham åbenbart 😉

 

Det færdige resultat er vanvittigt flot

… I hvert fald hvis vi selv skal sige det!

Dagen hvor der endelig skulle spartles vægge, havde jeg egentlig håbet på at jeg kunne være hjemme og følge med. Men det var firma-julefrokost-dag, og jeg kom derfor ustyrligt fuld hjem midt om natten, haha.  Alligevel MÅTTE jeg bare se resultatet!

Så med telefonen som lommelygte og slalom i et rum der sejlede i byggematerialer fik jeg endelig resultatet at se. Elskede jeg det med det samme!

Byggemand Christian var SÅ spændt på om vi kunne lide det, at han vækkede to styks tømmermændsramte badeværelsesejere kl. alt for tidligt lørdag morgen for at høre vores reaktion. 😉

Vi var heldigvis (for ham) så glade at vi helt glemte både kvalme og klokken:)

Det færdige resultat elsker vi stadig <3

A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridder-muffins til fødselsdag i børnehaven