6 gode grunde til at vælge uld til dine børn

Årets julegave til børn fra 2 år

Hvis du ligesom os stadig mangler en gave til barnet der har alt, og har en snigende julestress over det, så ånd bare lettet op nu! Vi har nemlig et bud som er kvalitetstestet på to ret forskellige tre-årige, og de elsker det!

SPONSORERET INDLÆG

Mom-approved

Tidligere på året var vi heldige at få en stor Bakoba-æske til hver af drengene. Mødrene var mildest talt begejstrede, alle mor-boksene kunne nemlig checkes af:

  • Klodserne er testet og sikkerhedsgodkendt af Danmarks Teknologiske Institut og Forbrugerlaboratoriet.

  • Klodserne kan flyde på vand og vaskes i vaskemaskinen – yay til badebasinnet om sommeren, og glemmer man dem derude og de bliver klamme, så ryger de bare en tur i vaskeren.

  • Klodserne inspirerer til at bygge ud fra fantasi, og giver ting som man godt kan få til at ligne noget smadder nemt.

  • Klodserne gør ikke ondt at træde på (MAJOR fordel)De er også bløde nok til at du roligt kan sige ja når barnet vil have det med i seng.

  • Bakoba har fået reddot design award, er udviklet af arkitekter, og på trods af dets børnevenlige farvetema så er det faktisk ret æstetisk.

  • Klodserne kan med en connector der medfølger bygges sammen med LEGO. SÅ fedt for kreativiteten, og måske også for at få lidt variation hos et LEGO-elskende barn?

For alle – uanset legestil

Vores drenge leger vildt forskelligt (men de er bedste venner og forstår at lege SAMMEN, men på hver deres måde. Det er mega sjovt for mødrene at observere hvordan børn bare rummer forskellighed naturligt). Arthur er godt til at fokusere, og kan bygge figurer præcis som dem der er på æsken. August skifter mening mange gange i byggeriet, og bygger klodserne til en støvsuger der så udbygges til et skib og så får en tur med tandbørsten når det er tid til at polere skibet. Det afspejler i øvrigt 100% deres mødres personligheder, og vi er også brand gode til at lege sammen hvis vi selv skal sige det:) Og vi er allesammen tossede med Bakoba!

Alle prisklasser

Bakoba har æsker fra 150 til 900 kr, og mange i priserne derimellem. Man ender altså ikke med at være nødt til at runde op i gavebudgettet fordi der ikke er en kasse der lige rammer.  Selv den mindste af kasserne kan stå alene og giver timevis af leg, og kunne måske også være en god børne-mandelgave?

De kan købes lige her: https://shop.bakoba.com

Vi håber du kan bruge tippet, og glæder os til at høre om nogle glade forkælede Bakoba-børn!

God jul fra A&N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

6 gode grunde til at vælge uld til dine børn