Opskrift på dadelkugler - den sundere udgave af havregrynskugler

Julegaveideer til dig selv eller en kvinde i dit liv.

Jeg har altid SÅ svært ved at finde på juleønsker, og måske det er fordi jeg er lidt for god til at give mig selv gaver? 🙂  I hvert fald har vi hos Hunkemöller hver i sær fundet nogle sager der er perfekte til ønskesedlen, hvad end den skal sendes til svigerfamilien, manden eller måske bare hvis du vil give dig selv en lille decembersag?

*SPONSORERET INDLÆG*

Disse sager er landet hos os:

  1. Grønt undertøj

Jeg synes rødt undertøj i sæt til jul giver mig lidt for mange nissepigeassociationer, og derfor har jeg heller ikke lyst til at gå med knald rødt undertøj resten af året. Grøn derimod er jeg vild med uanset årstid, og så kan det godt gå for at være julet samtidigt. Det her sæt er pyntet, men samtidig mega komfortabelt og ikke “for meget”. Jeg er vild med det, og endnu mere vild med prisen, der ellers kan være ret ubehagelig for undertøj i min størrelse. (75 F/G for dem det måtte være relevant for)

2. Hverdagsjulet

Jeg er som sagt ovenfor lidt ambivalent over for røde sæt, men jeg kan godt hoppe i en rød trusse for ligesom ikke at være en grinch. Og så er de bare virkelig fine, og sidder GENIALT. Den form hjælper altså ens egen numse gevaldigt på vej…

3. Fabelagtig t-shirt bh

Nogle t-shirt BH’er giver lidt for meget push up til at være passende til hverdag til mine babser, som det ikke er nogen hemmelighed er lavet af mestendels silikoner. Læs mere om det her om du vil. Jeg er dog heller ikke til et bredt/højt stykke mellem bamserne, så denne er perfekt. Ikke push up’et, men bestemt ikke konet heller.

4. Hverdagsblonder 

Jeg kan ikke leve uden ekstremt meget strech i mine trusser. Jeg kan nemlig overhovedet ikke holde ud. hvis noget laver en strammende muffintop, synes jeg har rigeligt med buler på morkroppen uden dem der stammer fra strammende undertøj, Alligevel behøver det jo ikke være usexy hudfarvet microfiber det hele, se bare de her, der virkelig er comfy og samtidig ikke ligefrem usexy…

5. Sunnies

Man kan ikke få for mange solbriller? Vel? Please sig at andre også har det sådan!?! De her er mega fine, og klæder alle, så de er stensikre at give i gave, og minder modtageren om varmere tider i vente, eller i hvert fald lidt vintersolstråler.

6. Sports bh

Den her gør januars træningsambitioner lidt nemmere at glæde sig til. Med store babser kommer et øget behov for sports-bh’er der bare fungerer, og min erfaring siger at sexyness, komfort og funktionalitet MEGET sjældent kommer i den samme pakke. Den her har det  hele, og så til en virkelig acceptabel pris. Min mest elendige sports-bh kostede 699, og jeg føler mig stadig snydt hver gang jeg ser den i skuffen. Den her skal have dens plads!

7. Fine trusser

Hvor fine er de her ikke? Man kan ikke få for mange fine basic hipsters, og de her er UDEN NOGEN MUFFINTOP overhovedet. Disse kan man give svigermor uden at træde ind på svigerfars enemærker i lingeri-gaver, og de er tækkelige nok til at man kan ønske sig dem af sin mormor og pakke ud foran alle. Virkelig vigtigt hvis man som jeg tænker at alle “nok véd hvad de skal bruges til” hvis man ønsker sig nogle bare den mindste smule sexede trusser. (Men jeg bliver også lidt forlegen hvis jeg fortæller nogen at August skal passes med overnatning – tænker at alle bare tænker man skal knalde helt vildt)

8. Trænings tights

Jeg kommer ikke så tit ned og træne som jeg gerne vil, men jeg render rigtig tit rundt i træningstights. De her er bare lige lidt mere cool end de helt plain sorte, og så kan det være motivationen øges? I hvert fald render jeg rundt i pænere tights om det så er hjemme eller i centeret, og det tæller også!

 

Håber at vores indkøb gav en smule inspiration, hvad end du skal forkæle dig selv eller en kvinde i dit liv!

Rigtig god jul <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Opskrift på dadelkugler - den sundere udgave af havregrynskugler