Sådan laver du en adventskrans á la Nico

Julefrokost når den skal være mega nem, men top lækker!

Har du overvejet at bestille maden udefra til årets julefrokost?! For hvad serverer man egentlig og hvordan laver man i det hele taget ægte dansk julemad? Skal der snaps til og hvad med risalamande?

 

*Indlægget er sponoreret*

Hvis der er noget vi ikke har overskud til, så er det at stå i køkkenet og forberede maden til årets julefrokost! Vi har derfor valgt at få maden leveret fra Cofoco og det kan virkelig anbefales!

Maden tog i alt 25 min at forberede, hvilket var helt perfekt da maden kom 30 min før vores gæster.

 

Ikke første gang at Cofoco redder julen!

Vi har nemlig også fået mad fra Cofoco til nytår de sidste 2 år og det har været så mega nemt og lækkert at man slet ikke fatter det!

Selv vores storspisende mænd og lidt små-kræsne børn taler stadig om de overdådige menuer vi har disket op med til nytår og nu har vi altså gentaget succesen til vores julefrokost!

 

Jule-tradition for både store og små

I dag har vi afholdt vores længe ventede julefrokost! Venner fra nær og fjern og alle deres skønne unger var inviteret til en skøn dag i julens tegn.

Vi elsker begge julen og nu, når drengene er store nok til at fatte hvad julen går ud på, er det noget ganske særligt!

Menuen bød på alle de klassiske julefrokost anretninger som leverpostej, sild, laks, hønsesalat, and og frikadeller… og selvfølgelig Risalmande som især mændene nød i stor stil. 😉

      

Ungerne legede primært i haven, selvom vi havde lavet et lille bord hvor de kunne producere juledekorationer… men det bliver vist et voksenprojekt en anden dag 😉

 

Intet julestres og overskud til børnene

Vi havde en helt fantastisk OG AFSLAPPENDE dag sammen med vores skønne venner og sjældent har det været så ustresset at have huset fyldt med gæster. Især hvor halvdelen af selskabet er børn. 😉

Men det gør altså bare en KÆMPE forskel at få maden leveret! Især når den er af den kvalitet, som Cofoco leverer igen og igen!

Vi havde massere af tid til at tage os af det sjoveste ved julefrokosten – nemlig at lege med ungerne, pynte fint op… og nå ja en lille juleøl og en snaps røg, der da også ned. 😉

Håber at I har haft en lige så skøn søndag som os og at I ikke er ved at gå til over juleforberedelser allerede!

Hvis I er så ville jeg virkelig overveje at unde jer selv at bestille denne menu. Både fordi det er nemt og lækkert, men også fordi det jo nærmest er umuligt at lave så lækker mad selv til de penge!

Derudover bliver den leveret, uden beregning, når du bestiller 10 kuverter eller mere. Win win! 🙂

Tak fordi du læste med 🙂

Julekys og snapseånde
A & N

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan laver du en adventskrans á la Nico